Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
X Factor: Τα live acts και οι γκεστ που ανέβασαν την ένταση στον ημιτελικό

X Factor: Τα live acts και οι γκεστ που ανέβασαν την ένταση στον ημιτελικό

Η Μαρίζα Ρίζου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Josephine και ο Ηλίας Μπόγδανος με τους Inco ανέβηκαν στη σκηνή για να μας χαρίσουν τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Ο χθεσινός ημιτελικός του «X Factor» δεν είχε μόνο το αγωνιώδες διαγωνιστικό μέρος, όπου έγινε σκληρή αναμέτρηση για τα εισιτήρια του τελικού, αλλά και πολλά live acts, που μας παρέσυραν σε διαφορετικούς μουσικούς ρυθμούς.

Μετά τον Μιχάλη Κουινέλη, τον Χρήστο Μάστορα με τις ΜΕΛΙSSES και τον Στέλιο Ρόκκο, που ανέβηκαν στη σκηνή σε προηγούμενα live shows, ήρθε η σειρά της Μαρίζας Ρίζου να αφήσει για λίγο την καρέκλα του κριτή για να μας ανεβάσει τη διάθεση με τα φωτεινά και αισιόδοξα τραγούδια της.

Η ταλαντούχα τραγουδοποιός, ξυπόλητη στη σκηνή, ξεκίνησε το act της με το ατμοσφαιρικό «Είναι που δεν μπορώ». Στη συνέχεια ανέβασε στροφές με τα «Μαζί σου στο φως» και «Είναι μικρή η ζωή». Ο Χρήστος Μάστορας ανέβηκε κάποια στιγμή στη σκηνή για ένα αυτοσχέδιο χορευτικό μαζί της.

Όλοι ήθελαν να ακούσουν το «Πετάω» κι έτσι η Μαρίζα Ρίζου ερμήνευσε a cappella το ρεφρέν. «Σας είδα με άλλο μάτι», είπε ο Ηλίας Ψινάκης όταν επέστρεψε στη θέση της για να συνεχιστεί το διαγωνιστικό μέρος.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine ήταν οι πολυαναμενόμενοι γκεστ του φαντασμαγορικού ημιτελικού του «X Factor». Στα πάνω τους και οι δύο καλλιτεχνικά, εμφανίστηκαν σόλο αλλά και σε ένα ντουέτο, και έκαναν ακόμα πιο λαμπερή τη βραδιά.

Αρχικά, στη σκηνή ανέβηκε η εκρηκτική Josephine, η οποία, πλαισιωμένη από χορευτές που εκτελούσαν δυναμικές χορογραφίες, ερμήνευσε τις επιτυχίες της «Εγώ», «Τηλέφωνο», «Παλιόπαιδο», «Τι» και «Κύμα μου».

Όταν ολοκλήρωσε το act της, η Josephine, ενθουσιασμένη από τον παλμό του «X Factor», είπε στον Αντρέα Γεωργίου ότι έχει ξεχωρίσει μερικές φωνές, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και τους συμβούλεψε να έχουν τη δύναμη και την όρεξη να δουλέψουν πολύ σκληρά όταν πέσει η αυλαία.

Στη συνέχεια, πήρε το μικρόφωνο ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός δημιουργός της γενιάς του, που υπογράφει τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Μας χάρισε ένα medley με τραγούδια του που ξεσηκώνουν, τα «Σ’ αγαπάω σου φώναξα», «Τατουάζ», «Άστο» και «Οδός Τσιμισκή», ενώ υποδέχτηκε πλάι του τη Josephine για να πουν το «Γεια σου».

Μιλώντας με τον Αντρέα Γεωργίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης αναφέρθηκε στον καινούργιο του δίσκο, με τίτλο «Οδός Τσιμισκή», που περιέχει τραγούδια που μιλάνε για τον ίδιο και την πορεία του. Η δική του συμβουλή στους διαγωνιζόμενους του «X Factor» ήταν να μείνουν καλά παιδιά όταν πετύχουν, αλλά και να έχουν δύναμη, γερό στομάχι και καλούς συνεργάτες.

Δείτε την εμφάνιση του Πέτρου Ιακωβίδη και της Josephine

Με ασταμάτητη ενέργεια, ο Ηλίας Μπόγδανος και οι Inco σάρωσαν τη σκηνή σε pop-rock ρυθμό. Δίνοντας το σύνθημα «Πάμε να ροκάρουμε!», ο Ηλίας και η μπάντα του μας έδωσαν μια γεύση από τις δυναμικές διασκευές τους με τα «Είπες πως», «Rock & Roll Queen» και «Να με καταστρέψεις γλυκά», αλλά είπαν και το δικό τους «Δεν είναι αρκετό». Με πολλή χαρά, στο τέλος του act, ο Ηλίας Μπόγδανος παρουσίασε την μπάντα του, με την οποία είναι μαζί από το σχολείο.
 

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024