Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξυπνες λύσεις για να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου

Έξυπνες λύσεις για να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου

Η αποθήκευση των παπουτσιών είναι για πολλούς μπελάς. Υπάρχουν έξυπνες λύσεις που θα σε βοηθήσουν.

Μήπως τα παπούτσια σου είναι τόσα πολλά που δε χωράνε πια στην παπουτσοθήκη που έχεις; Ίσως ήρθε η ώρα να βάλεις μία τάξη στο σπίτι σου. Και να κερδίσεις χώρο αλλά και να διαμορφώσεις όμορφα και πρακτικά τη διακόσμηση των δωματίων του σπιτιού σου.

Διαβάστε επίσης: Ξενοδοχεία – Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν δωμάτια με τον αριθμό 420

Σιδερένια παπουτσοθήκη

Η κάθετη ανοιχτή παπουτσοθήκη είναι ιδανική για κάθε είδος υποδήματος. Το σημαντικό είναι ότι η σιδερένια αυτή κατασκευή μπορεί να χωρέσει πολύ εύκολα ακόμη και τα τακούνια.Τα flat και αθλητικά από την άλλη, μπορούν να χωρέσουν σε οποιοδήποτε έπιπλο. Έτσι, η ανοιχτή παπουτσοθήκη αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις για αποθήκευση παπουτσιών, όλων των τύπων.

Σκάλα για τακούνια

Πρόκειται για μία από τις πιο μοντέρνες λύσεις για αποθήκευση παπουτσιών. Τα τακούνια στερεώνονται πολύ καλά σε κάθε σκαλί, χαρίζοντας μια μοντέρνα άποψη στο χώρο. Επίσης, εάν επιλέξεις αυτή τη λύση, θα χρειαστεί να ξεσκονίζεις αρκετά συχνά, λόγω του γεγονότος ότι τα παπούτσια δεν είναι προφυλαγμένα σε ένα κλειστό χώρο.

Ξύλινα τελάρα

Βρες ξύλινα τελάρα ή ζήτα από έναν ξυλουργό να τα φτιάξει για σένα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μικρό και μεγάλο μέγεθος ώστε να χωράνε τόσο οι μπότες όσο και τα flat σου. Ενδείκνυται περισσότερο για μια προσωρινή λύση για τα παπούτσια σου. Καλό θα ήταν να τα τοποθετήσεις στην είσοδο του σπιτιού σου καθώς είναι ένα ωραίο διακοσμητικό.

Ξύλινο παγκάκι

Μπορείς να τοποθετήσεις ένα ξύλινο παγκάκι στην είσοδο του σπιτιού σου. Σε αυτό θα μπορείς να βάζεις 5-6 ζευγάρια παπούτσια που χρησιμοποιείς εσύ ή η οικογένειά σου συχνότερα. Ταυτόχρονα, έχεις τη δυνατότητα να καθίσεις αναπαυτικά προκειμένου να τα φορέσεις με την άνεσή σου.

Σωλήνες

Βρες διαφορετικά μεγέθη από σωλήνες για να φτιάξεις ένα μη ομοιόμορφο σχήμα και κόψε κομμάτια ίσου μήκους. Κόλλησέ τα στον τοίχο σου το ένα δίπλα στο άλλο με ειδική κόλλα και η παπουτσοθήκη σου είναι έτοιμη! Τις μικρότερες σωλήνες μπορείς να τις χρησιμοποιείς για παντόφλες ή μπαλαρίνες. Αντίστοιχα, στις μεγαλύτερες φρόντισε να χωράνε ένα ζευγάρι αθλητικά ή τακούνια.

Ραφιέρα

Τα πολλά ράφια είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα σε βολέψουν και θα χωρέσουν όλα σου τα παπούτσια. Ειδικά εάν ανήκεις στο γυναικείο φύλο, φρόντισε να υπάρχει χώρος στο κάτω μέρος για τις μπότες και τα μποτάκια σου. Αυτά απαιτούν το κατάλληλο ύψος, για να μην αλλοιώνεται η φόρμα τους και να παραμένουν σαν καινούργια!

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024