
Αρναούτογλου: Έρχονται έντονα φαινόμενα Παρασκευή και Σάββατο
Σε ποιες περιοχές απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή
Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται αν παρουσιάσει ο καιρός τα επόμενα 24ωρα, προειδοποιούν μετεωρολόγοι. Η επιδείνωση του καιρού θα επηρεάσει αρκετές περιοχές της χώρας την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ τα πιο έντονα φαινόμενα θα εμφανιστούν από το μεσημέρι και μετά.
Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για φαινόμενα που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.
- Διαβάστε επίσης: Έρχεται ψυχρό Σαββατοκύριακο – Διχασμένος ο καιρός
Αρναούτογλου: Φαινόμενα που χρήζουν προσοχής
Συγκεκριμένα, ο κ. Αρναούτογλου αναφέρει:
«Οπως σας είχα ενημερώσει εδώ και πάνω από ένα δεκαήμερο μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο 48ωρο (8-9 Ιουλίου) σε αρκετές περιοχές της χώρας!
Κάντε κλικ στο χάρτη για μεγέθυνση για να δείτε τις περιοχές που φαίνεται να επηρεάζονται αύριο Παρασκευή 8/7 και κυρίως (ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ – ΒΡΑΔΥ) περισσότερο, από έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία και χρήζουν προσοχής καθώς είναι ικανά να δημιουργήσουν και προβλήματα.
Οσο πιο πορφυρα τα χρώματα στον χάρτη, τόσο μεγαλύτερη είναι αυτή η πιθανότητα!
Για το Σάββατο 9 Ιουλίου θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μου στο facebook».
Δείτε την ανάρτηση και τον χάρτη
- Πυκνώνουν οι αιχμηρές παρεμβάσεις βουλευτών της ΝΔ – Νέα ερώτηση Χρυσομάλλη προς την κυβέρνηση
- Εγκεφαλικά νεκρό 4χρονο παιδί στην Κύπρο – «Ποιος θα φέρει το μωρό πίσω;» λέει η μητέρα
- Βουλή: Παραπομπή Κυριαζίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με απόφαση Κακλαμάνη
- Usher: Σάλος μετά από αποπομπή θαυμάστριας από συναυλία του – Η απάντησή της
- Αλ. Τσίπρας: «Σχέδιο Αριστοτέλης» για ένα «νέο κοινωνικό συμβόλαιο» με την Τοπική Αυτοδιοίκηση – «Σχεδιάζουμε την Ελλάδα από κάτω προς τα πάνω»
- Ο Λεβαντόφσκι, η Μπαρτσελόνα, ο Λαπόρτα και η πρόταση των 200 εκατ. ευρώ που απέρριψε








