Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
6+1 «κρυμμένες» γωνιές της Αθήνας που θα σας εντυπωσιάσουν

6+1 «κρυμμένες» γωνιές της Αθήνας που θα σας εντυπωσιάσουν

Μπορεί η θερμοκρασία να χτυπάει «κόκκινο» αλλά οι επιλογές στην πόλη είναι πολλές. Βγες έξω και διασκέδασε με την ψυχή σου

Καλοκαίρι στην Αθήνα; Γιατί όχι… Αυτή η πόλη δεν σου επιτρέπει να πλήξεις ποτέ. Οπότε μην απογοητεύεσαι που δεν διακοπάρεις σε κάποιο νησί και άδραξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται.

Χαλάρωσε, απόλαυσε τις βόλτες σου και πιες το ποτό σου ή φάε το φαγητό σου σε κάποιο (ή σε κάποια) από τα μαγαζιά που σου προτείνουμε παρακάτω. Στο εγγυόμαστε δεν θα απογοητευτείς!

Πού μπορείς να πας λοιπόν;

Κυβέλη 

Στα τραπέζια της Κυβέλης, στην Επτανήσου 15, στην Κυψέλη τον πρώτο λόγο έχουν οι παραδοσιακές νοστιμιές. Χαρακτηριστικά είναι η φρουτάλια της Άνδρου και το ταλαγάνι Μεσσηνίας, που ανοίγουν την όρεξη μέχρι να έρθει η ώρα για τα κρέατα, τα φρέσκα θαλασσινά αλλά και τα πιάτα ημέρας.

Αιόλου 68

Όπως αποκαλύπτει και το όνομα του μαγαζιού, στην οδό Αιόλου 68, στο κέντρο της Αθήνας μπορείς να βρεις τα καλύτερα θαλασσινά.

Η Κρήτη 

Αν θες να φας σαν Κρητικός, τότε το συγκεκριμένο μαγαζί είναι αυτό που αναζητάς. Πρόκειται για οινοµαγειρείο-ρακάδικο, με παράδοση από το 1988, που σε ταξιδεύει στο πανέμορφο νησί και σε κάνει να ξεχάσει ότι βρίσκεσαι στην Αθήνα. Θα το βρεις στην Βερανζέρου 5, στην πλατεία Κάνιγγος.

Monk 

Στην Καρόρη 4, στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης το wine bar-restaurant Monk σε περιμένει να δοκιμάσεις κάποιο από τα 180 διεθνή κρασιά, σε μπουκάλι ή ποτήρι και να δοκιμάσεις τα ταιριαστά συνοδευτικά πιάτα του.

Spinster 

Θες καφέ, τσάι, ποτά, κοκτέιλ και διάφορα fingerfood υπό τους ήχους rock, pop και disco μουσικών; Τότε μια βόλτα από το Spinster στην Ικτίνου 3 επιβάλλεται.

Prosopa 

Στο Ρουφ, στην Μεγάλου Βασιλείου 52 και Κωνσταντινουπόλεως 4, μπορείς να απολαύσεις πιάτα µεσογειακής κουζίνας σε έναν προσεγμένο χώρο βιομηχανικού στυλ µε Bauhaus και µμοντέρνες πινελιές. Ο λόγος για το Prosopa.

Chartreuse 

Μια «ανάσα» από την πολύβουη Ακαδηµίας, κρυµµένο στον πεζόδροµο απέναντι από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, το Chartreuse σε περιμένει για καλό καφέ το πρωί ή για ποτό το βράδυ. Πέρνα μια βόλτα και θα μας θυμηθείς!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024