Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
4 προτάσεις για ένα τέλειο καλοκαίρι στην Αθήνα

4 προτάσεις για ένα τέλειο καλοκαίρι στην Αθήνα

Αν ανήκεις σε αυτούς που δεν θα καταφέρουν να κάνουν εξόρμησεις εκτός της πόλης, υπάρχουν όμορφες λύσεις που θα σε κάνουν να περάσεις υπέροχα.

Η Αθήνα, μπορεί να ανήκει στις πολύ ζεστές πόλεις της Ελλάδας, ωστόσο υπάρχουν επιλογές που προσφέρουν δροσιά και ευχάριστες στιγμές καλοκαιριού.

Βόλτα σε Πάρκο

Εάν θέλεις να χαλαρώσεις και να έρθεις πιο κοντά με την φύση η Αθήνα έχει αρκετές επιλογές από πάρκα για να διαλέξεις. Ο Εθνικός Κήπος, ο Λόφος Φιλοπάππου, ο Λυκαβηττός, το Πεδίον του Άρεως και το Άλσος Βεΐκου είναι κάποιες από τα πάρκα που μπορείς να επιλέξεις για να επισκεφτείς. Προσφέρουν δροσιά, πράσινο και όμορφη θέα.

Διαβάστε επίσης: National Geographic: Αυτή είναι η «πράσινη» λίστα του – Ξεχωρίζουν τρία ελληνικά νησιά

Συναυλίες

Μετά από τόσα χρόνια εγκλεισμού τώρα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές συναυλίες που τόσομαε έλειψαν. Στην Αθήνα διοργανώνονται τόσα φεστιβάλ, οργανώσου και εσύ και κλείσε τώρα το εισιτήριο σου για την αγαπημένη σου συναυλία. Και μην ξεχνάμε πως φέτος 6 Ιουλίου έρχονται οι SCORPIONS μαζί με τον Alice Cooper, επίσης σημαντικοί διεθνείς καλλιτέχνες θα τιμήσουν τα Ejekt Festival, Release Athens, Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το Ηρώδειο, το θέατρο Βράχων, το θέατρο Πέτρας, τον Λυκαβηττό ενώ σχεδόν όλοι οι δήμοι της πόλης διοργανώνουν εκδηλώσεις.

Θερινό σινεμά

Μια άκρως καλοκαιρινή δραστηριότητα είναι το θερινό σινεμά. Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν άπειρες επιλογές για να απολαύσεις μια ταινία με τρομερή θέα και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Αναμεσά τους τα Παναθήναια, η Ριβιέρα, το Βοξ στα Εξάρχεια, το Θησείον, η Αίγλη στο Ζάππειο αλλά και το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση υποκλίνεται στη μαγεία της έβδομης τέχνης και μετατρέπεται σε θερινό σινεμά.

Το Pool Your Cinema, στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς ένοικους του ξενοδοχείου και επισκέπτες, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της Αθήνας. Αγαπημένες κλασικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood έρχονται στη μεγάλη οθόνη να σας ταξιδέψουν και να σας κρατήσουν συντροφιά τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού σε ένα ρομαντικό σκηνικό δίπλα στην πισίνα με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης καθώς σουρουπώνει.

Βουτιές στο κέντρο

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα ή δεν θέλετε να τρέχετε μέχρι τα νότια της πόλης υπάρχει και άλλος τρόπος να δροσιστείτε. Υπάρχουν πολλές πισίνες ξενοδοχείων που κάνεις την κράτηση σου και απολαμβάνεις το μπάνιο και την θέα.

Ξενοδεχείο Fresh

Κάπου ανάμεσα στο Μετρό της Ομόνοιας και του Πανεπιστημίου και δυο βήματα από την Πλάκα και το Μοναστηράκι, στον ένατο όροφο του ξενοδοχείου Fresh, μια πισίνα προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη. Θα απολαύσετε το μπάνιο και το φαγητό ή το ποτό σας και θα νιώθετε λες και θα αγγίξετε τον Παρθενώνα.

(Ωράριο: 10:00-19:00)

Mavili Beach στην πλατεία Μαβίλη

Ένας μικρός παράδεισος στο κέντρο της Αθήνας είναι η πισίνα του ξενοδοχείου Alexandros στην πλατεία Μαβίλη. Η Mavili Beach συνδυάζει την αστική αρχιτεκτονική με κυκλαδίτικα στοιχεία, με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να νομίζει πως ξαναβρέθηκε σε κάποιο νησί. Εδώ θα απολαύσετε το κοκτέιλ σας και θα εντυπωσιαστείτε με το πλούσιο μενού για φαγητό. (Ωράριο: 10:30-19:00).

St. George Lycabettus

Το St. George Lycabettus που βρίσκεται στο Λυκαβηττό προσφέρει πολλά και η αίσθηση πως είστε δίπλα στο δάσος είναι ένα από αυτά. Στα πλεονεκτήματα είναι και η θέα όλης της Αθήνας μέχρι και τη θάλασσα. (Ωράριο 10.00 -20.00).

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024