Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λευτέρης Πανταζής: Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Λευτέρης Πανταζής: Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ο τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στον νέο του δίσκο, που θα κυκλοφορήσει, και έκανε ειδική μνεία στον γάμο της κόρη του ενώ δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να παντρευτεί και ο ίδιος.

«Ετοιμάζω έναν δίσκο τώρα για τον χειμώνα, με 10 τραγούδια από όλα τα είδη της μουσικής. Ίσως έχω με τον ΤΡΑΝΟ κάποιο ντουέτο. Δεν θέλω να κουράζω τον κόσμο, θέλω να τον ξεκουράζω», είπε αρχικά στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί: «Είμαι πολύ έτοιμος για γάμο. Είμαι πάντα έτοιμος, για τα πάντα. Ποτέ δεν ξέρεις, τι γίνεται, επομένως ποτέ μην λες ποτέ. Μπορεί να έρθει ένα πλάσμα και να σου δώσει μία στο κεφάλι και να πεις ότι πια δεν θα είμαι μόνος μου», αποκάλυψε.

Κλείνοντας, για τον γάμο της κόρης του με τον Μάριο Καπότσης που θα γίνει το επόμενο Σάββατο, σημείωσε: «Είμαστε έτοιμοι να γίνει ο γάμος. Εγώ είμαι αυτός που θα τους διασκεδάζω, που θα πάω τη νύφη στον γαμπρό. Έχω χάσει καμία δεκαριά κιλά, θα χάσω και άλλα δύο για να έχω περιθώριο να ξαναβάλω».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024