Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαυρίκιος Μαυρικίου για Καμπουρέλη και Γκουρούση: «Δεν μίλησα για τρίτο πρόσωπο, αλλά για τρίτα»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Καμπουρέλη και Γκουρούση: «Δεν μίλησα για τρίτο πρόσωπο, αλλά για τρίτα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κάνει μια ακόμα αποκάλυψη για την Τέτα Καμπουρέλη και τον Βασίλη Γκουρούση, λίγες μέρες μετά το διαζύγιο τους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του Ιλάειρα Ζήση λίγες μέρες πριν το γάμο τους, μίλησαν τη Δευτέρα 4/7 στην εκπομπή «Super Κατερίνα»  και αποκάλυψαν πως έχουν δεχτεί πρόταση για το J2US αλλά και για την επιθυμία τους να γίνουν γονείς.

Ταυτόχρονα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για τη φιλία του με την Τέτα Καμπουρέλη και για τις αποκαλύψεις που έκανε μετά το επικείμενο διαζύγιο της με τον Βασίλη Γκουρούση ενώ ξεκαθάρισε γιατί αγόρασε το αυτοκίνητο του Γκουρούση.

«Έχει γίνει πρόταση από το J2US και θα θέλαμε να είμαστε εκεί. Για εμένα, ξεκινώντας όλες τις συζητήσεις που είχαμε, η πρώτη μου επιλογή στη λίστα ήταν αυτό. Το J2US, αν το κάνουμε τελικά, πιστεύω ότι μπορούμε να το κερδίσουμε», είπε ο Μαυρίκιος αρχικά.

Μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης για τη νέα σχέση της Τέτας Καμπουρέλη και την επιβεβαίωση του ίδιου είπε: «Με την Τέτα είχαμε μιλήσει το προηγούμενο βράδυ, της είπα ότι έχω συνέντευξη και πιθανός να με ρωτήσουν και μου είπε πες ότι θες. Επειδή μίλησα κάποια στιγμή για τρίτα πρόσωπα, προφανώς δεν είπα τρίτο πρόσωπο. Είπα τρίτα πρόσωπα. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις έχουν μπει πρόσωπα».

Γιατί αγόρασε το αυτοκίνητο

Αναφορικά με τη δήλωση του Βασίλη Γκουρούση πως ο Μαυρίκιος αγόρασε το αυτοκίνητό του, ο ίδιος είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών:

«Το επιβεβαιώνω. Γενικώς στη ζωή μου, όταν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο έναν άνθρωπο, το κάνω. Όταν κατάλαβα ότι ήταν μια στιγμή που εγώ μπορεί να ήθελα ένα καινούριο αμάξι και αυτός μπορεί να μην το είχε ανάγκη και να είχε ανάγκη κάποια χρήματα, λέω γιατί να πάω να το πάρω από μια βιτρίνα ενός μαγαζιού; Αφού το έχει ανάγκη ένας φίλος μου γιατί να μην το κάνουμε».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024