Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κωστής Μαραβέγιας: Τον Σεπτέμβριο και σε άλλο χώρο μεγάλο beach party

Κωστής Μαραβέγιας: Τον Σεπτέμβριο και σε άλλο χώρο μεγάλο beach party

Ο Κωστής Μαραβέγιας δεν θέλησε να αναφερθεί στα προβλήματα που προέκυψαν

Σε νέα ημερομηνία και άλλο χώρο θα γίνει τελικά το μεγάλο Beach Party του Κωστή Μαραβέγια.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές η ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα του Κωστή Μαραβέγια για το μεγάλο Beach Party του καλοκαιριού στις 9 Ιουλίου, είναι μοναδική.

Ωστόσο, επιθυμία τόσο του ίδιου του Μαραβέγια όσο και των υπολοίπων συντελεστών είναι η μεγάλη αυτή συναυλία να πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και τη σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων, ώστε να αποτελέσει μια συνολικά αξέχαστη εμπειρία.

Η ανακοίνωση ανέφερε χαρακτηριστικά

«Για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την εκδήλωση προέχει η σύμπνοια και η χαρά. Δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αλλιώς αυτή η μεγάλη μουσική γιορτή.

Με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης συζητήσαμε με τον Δήμαρχο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, κο Κωσταντέλλο και συναποφασίσαμε να μεταφέρουμε το Maraveyas Beach Party, στην Α’ Πλαζ Βούλας, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Ό,τι υποσχεθήκαμε και ό,τι ονειρευτήκαμε θα γίνει έτσι ακριβώς κι ακόμα μεγαλύτερο πάνω στο κύμα, στην μοναδική αύρα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια συναυλία δίπλα στη θάλασσα, πάνω στην άμμο, με τον Κωστή Μαραβέγια και τους φίλους του, τραγουδιστές και βιρτουόζους μουσικούς να μας ξεσηκώνουν για τα καλά!

Στις 10 Σεπτεμβρίου λοιπόν, αμέσως μετά τις αυγουστιάτικες διακοπές, δίνουμε ραντεβού σε μια από τις ομορφότερες παραλίες, στην Α’ Πλαζ Βούλας και συναντιόμαστε ξανά σαν μια μεγάλη παρέα, σε ένα beach party όπου το κέφι και η μουσική θα πρωταγωνιστούν και πάλι!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν αγαπημένοι guests και πολλές εκπλήξεις που θα χαράξουν στην μνήμη μας την ημέρα αυτή, σαν ένα από τα ωραιότερα beach party της ζωής μας!

Τέλος, από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΤΑΔ για τη συνεργασία, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε»

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024