Κουντούρης: «Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα»
Ο Μιχάλης Κουντούρης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μετά τα σπουδαία νέα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και έκανε λόγο για ένα όνειρο δεκαετιών που γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν έτσι μετά από προσπάθειες πολλών δεκαετιών το δικό τους κολυμβητήριο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.
Ο Κουντούρης έκανε λόγο για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και στάθηκε στη σημασία που θα έχει αυτό το γεγονός στην ανάπτυξη όλων των υδάτινων αθλημάτων τόσο στον Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η δήλωση του Μιχάλη Κουντούρη:
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς σήμερα, πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα προς την οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος, που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός. Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών, γίνεται σήμερα πραγματικότητα και είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι, που γίναμε μέρος αυτής της διαδικασίας.
Τα κορυφαία στην Ευρώπη, τμήματά μας τα οποία ανελλιπώς τροφοδοτούν τις Εθνικές μας ομάδες, οφείλουν να προπονούνται και να αγωνίζονται σε ανάλογες εγκαταστάσεις, αντάξιες των πολλών επιτυχιών που έχουν προσφέρει στη χώρα μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να προχωρήσουμε στα επόμενα στάδια της υλοποίησης αυτού του πολύ σπουδαίου έργου. Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση θα συμβάλει στην ανάπτυξη όλων των υδάτινων αθλημάτων τόσο στον Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.