Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μύλος» με Ολυμπιακό, Μιλουτίνοφ, ΤΣΣΚΑ και οι ψηλοί που «έκλεισαν»

«Μύλος» με Ολυμπιακό, Μιλουτίνοφ, ΤΣΣΚΑ και οι ψηλοί που «έκλεισαν»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει ελεύθερο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, παρότι θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Με «δεμένα» χέρια οι ερυθρόλευκοι που… έχασαν και δυο «υποψήφιους στόχους»…

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι κοινό μυστικό πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση σέντερ, με τον Σέρβο να είναι ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών.

Ο «Μίλου» επιθυμεί διακαώς την επιστροφή στην ομάδα που τον ανέδειξε, αφού ήταν αυτός που πλησίασε πρώτος τους νταμπλούχους Ελλάδος, ενώ ήρθε και στο ΣΕΦ για να δει την ομάδα να σηκώνει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Σέρβος σέντερ ήταν και είναι διατεθειμένος να ρίξει αρκετά το κασέ του για χάρη των Πειραιωτών, όπως και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του να κάνει την υπέρβαση για να τον ντύσει και πάλι στα ερυθρόλευκα.

Όμως, παρά το γεγονός πως και οι δυο πλευρές θέλουν τον «γάμο» και μάλιστα έχουν κάνει τις υποχωρήσεις τους, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία ο Σέρβος διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη έτους.

Προς το παρόν λοιπόν, η ρωσική αρκούδα και ο Αντρέι Βατούτιν είναι ανένδοτοι και δεν αφήνουν ελεύθερο τον «Μίλου» ο οποίος για τη νέα σεζόν έχει λαμβάνειν 2.7 εκατομμυρίων ευρώ. Ο πρώην ψηλός του Ολυμπιακού έχει στα χέρια του πρόταση που ξεπερνάει τα 2.2 εκατομμύρια ευρώ από τη Φενέρ και για να επέστρεφε από τον Ολυμπιακό θα έριχνε αρκετά το κασέ του, όμως η συγκεκριμένη συζήτηση είναι υποθετική, μιας και όλα εξαρτώνται από την ΤΣΣΚΑ.

Οι Ρώσοι λοιπόν δεν πρόκειται με τα τωρινά δεδομένα να αφήσουν ελεύθερο για το τίποτα τον παίκτη, ενώ και ο Ολυμπιακός παρότι τον θέλει δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την ΤΣΣΚΑ. Η μόνη περίπτωση λοιπόν να ασχοληθεί με τον Μιλουτίνοφ είναι αν μείνει ελεύθερος. Κάτι που φαντάζει δύσκολο…

Οι Πειραιώτες γνώριζαν την δυσκολία της υπόθεσης εξ αρχής, ενώ κακά τα ψέματα είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον Μιλουτίνοφ όσο χρειαστεί, όμως ταυτόχρονα έχουν δει να «χάνονται» δυο υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για τη θέση «5».

Ο ένας είναι ο Τόνι Τζεκίρι που ήταν στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα και ανακοινώθηκε από τη Φενέρ, ενώ ο άλλος ο Τζος Νίμπο, ο οποίος απασχολούσε από την περσινή σεζόν, όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, αλλά έχει συμφωνήσει με τη Μακάμπι.

Οι δυο αυτοί παίκτες ήταν ψηλά στη λίστα του Έλληνα τεχνικού, όμως ο Μιλουτίνοφ είναι ένας σαφώς ποιοτικότερος παίκτης, με περισσότερες επιθετικές αρετές και που θα μπορούσε ακόμη και να είναι ο βασικός σέντερ στο ροτέισον του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν όσο περιμένουν τον «Μίλου» να βρει λύση με το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασαν δυο παίκτες που θα «κυνηγούσαν» σε διαφορετική περίπτωση.

Παρόλα αυτά, η εξέλιξη αυτή με τον Σέρβο δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του, περιμένοντας να βρει τη «χρυσή» τομή ο ίδιος ο παίκτης που θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στο λιμάνι. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός καταστρώνει το εναλλακτικό του πλάνο σε περίπτωση που χαθεί οριστικά ο Μιλουτίνοφ και δεν καταφέρει να λύσει τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024