Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος: Θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για ισότητα στον γάμο;

Ηλιόπουλος: Θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για ισότητα στον γάμο;

«Ό,τι δίσταζαν να κάνουν επί χρόνια οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έγιναν πράξη από μια κυβέρνηση που δεν λογάριαζε το πολιτικό κόστος»

Απάντηση στο σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Μάντζου, για το σύμφωνο συμβίωσης και την ταυτότητα φύλου σε ότι αφορά την στάση του ΠΑΣΟΚ στα νομοθετήματα της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έδωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ο κ. Μαντζος ξέχασε ότι η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης, το πλαίσιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και το δικαίωμα αναδοχής στα ομόφυλα ζευγάρια ήταν πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που τα έφερε στη Βουλή και τα ψήφισε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος και προσθέτει:

«Ό,τι δίσταζαν να κάνουν επί χρόνια οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έγιναν πράξη από μια κυβέρνηση που δεν λογάριαζε το πολιτικό κόστος. Τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές». Και ο κ. Ηλιόπουλος καταλήγει: «Ωστόσο δεν απάντησε στο μείζον: θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την ισότητα στον γάμο. Δεν έχουμε ακούσει κάτι μέχρι στιγμής».

Διαβάστε επίσης Athens Pride: «Χαρά μας να ψηφίσει η κυβέρνηση την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ«, δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024