Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Athens Pride: «Χαρά μας να ψηφίσει η κυβέρνηση την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ«, δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας

Athens Pride: «Χαρά μας να ψηφίσει η κυβέρνηση την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ«, δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο Γιώργο Καπουτζίδη, με τον οποίο συνομίλησε για την ανάγκη να κατοχυρωθούν πλήρως από την ελληνική πολιτεία τα δικαιώματα της LGBTQI+ κοινότητας.

Στο Athens Pride βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε τα περίπτερα που είχαν στηθεί στην πλατεία Συντάγματος και συνομίλησε με διοργανωτές και κόσμο.

Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, συναντήθηκε με τον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο Γιώργο Καπουτζίδη, με τον οποίο συνομίλησε για την ανάγκη να κατοχυρωθούν πλήρως από την ελληνική πολιτεία τα δικαιώματα της LGBTQI+ κοινότητας.

«Εγώ θα κάνω μία ευχή, ως πολυκομματικός παρουσιαστής. Εύχομαι να συνεργαστείτε όλοι, γιατί όπως η σημαία μας έχει πολλά χρώματα θέλουμε και αυτά τα δικαιώματα να έχουν πολλά χρώματα. Θα είναι νίκη για μας να μπορέσετε όλες οι παρατάξεις μαζί να περάσετε αυτές τις αλλαγές», του είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Μακάρι, η εμπειρία δείχνει ότι δεν είναι πάντα εύκολο. Όσα περάσαμε όταν είμασταν κυβέρνηση, τα περάσαμε μόνοι μας δυστυχώς. Τώρα είμαστε αντιπολίτευση και καταθέτουμε μία πρόταση και θα ήταν χαρά μας να την υιοθετήσει η σημερινή κυβέρνηση και να την ψηφίσουμε μαζί».

«Όπως η σημαία μας έχει πολλά χρώματα, και τα δικαιώματά μας έχουν πολλά χρώματα. Θα είναι νίκη για μας να περάσετε όλοι μαζί αυτές τις αλλαγές», ήταν το μήνυμα που ανάρτησε ο Αλέξης Τσίπρας για το Athens Pride 2022.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024