Το «μαύρο κουτί» του Παναθηναϊκού: Γιατί Μέικον και Νέντοβιτς τον παρέσυραν στην κατηφόρα τους
Ντάριλ Μέικον και Νεμάνια Νέντοβιτς… αγνοούνται, συμπαρασύροντας και τον Παναθηναϊκό
Η… σκούπα αχνοφαίνεται για τον Παναθηναϊκό. Το σύνολο του Γιώργου Βόβορα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο του Game 2 των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και μια ανάσα από την απώλεια του τίτλου. Ουσιαστικά, με την εικόνα που βγάζουν οι δυο ομάδες στο παρκέ, πιθανότατα η σειρά θα τελειώσει την Παρασκευή (17/6, 21:00) στο ΣΕΦ.
Στις δύο μάχες με τους Ερυθρόλευκους ο Παναθηναϊκός έχει προβληματίσει με τις εμφανίσεις του. Οι Πράσινοι αδυνατούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, με τα μεγάλα τους… όπλα να έχουν σιγήσει.
Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Βόβορας έχει λάβει ελάχιστες βοήθειες από τους πρωτοκλασάτους παίκτες του Παναθηναϊκού. Μια ματιά στη στατιστική των δυο τελικών αρκεί για να καταλάβει κανείς το μεγάλο «πράσινο» πρόβλημα.
Ντάριλ Μέικον και Νεμάνια Νέντοβιτς, που αποτελούν δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας, ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στις μάχες με τον Ολυμπιακό.
Τόσο ο Αμερικανός όσο και ο Σέρβος κινούνται στα… ρηχά, με τη μια απογοητευτική εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη. Οι δυο παίκτες τα έχουν σπάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά, μετρώντας συνολικά 26 πόντους στα ματς του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ.
Στον πρώτο τελικό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Μέικον έμεινε άποντος, ενώ ο Νέντοβιτς σημείωσε 9 πόντους με 3/10 σουτ. Στη χθεσινή αναμέτρηση ο αμερικανός γκαρντ σταμάτησε στους 6 (1/4), ενώ ο Σέρβος πρόσθεσε 11 με 3/6 σουτ.
Όπως είναι λογικό, με την εικόνα που παρουσιάζουν δύο από τα αστέρια του, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον αιώνιο αντίπαλό του.
Μέικον και Νέντοβιτς είναι… φαντάσματα στους φετινούς τελικούς, συμπαρασύροντας στην «καταστροφή» και την ομάδα του Γιώργου Βόβορα.
Σε μια τέτοια σειρά, όπου κρίνεται και το πρωτάθλημα, το Τριφύλλι χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο τους πιο κομβικούς του παίκτες.
Όμως, ο Αμερικανός και ο Σέρβος είναι σκιά του καλού τους εαυτού, κι έτσι οι Πράσινοι ετοιμάζονται να παραδώσουν τα σκήπτρα τους στους Ερυθρόλευκους.
- Βαρδούσια: Σε εξέλιξη η ανάσυρση των ορειβατών από τα 2.000 μέτρα – Στο νοσοκομείο Ιτέας η πρώτη σορός
- Γιατί δεν έχει νόημα να φωνάζουμε στον σκύλο – Οι αρνητικές επιπτώσεις στον χαρακτήρα του
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη στη Μπολόνια (vid)
- ΑΙ: Πώς άλλαξε καθοριστικά την υγεία το 2025 – Ο αντίλογος για τα κενά ασφαλείας και τα ηθικά διλήμματα
- Ειρήνη για τα Χριστούγεννα: Υπάρχει η διπλωματία των γιορτών ή είναι απλά θέατρο;
- Τα τέρατα των Χριστουγέννων: Οι πιο τρομακτικές παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο


