
Ο Λεβαντόφσκι είπε «όχι» στην Παρί και είναι έτοιμος για το «Καμπ Νου»
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν και φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.
Η επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου, με προορισμό τη Βαρκελόνη και την Μπαρτσελόνα, φαίνεται να «λυγίζει» τελικά τις αντιστάσεις των πρωταθλητών Γερμανίας.
Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η διοίκηση των Βαυαρών αρχίζει να συμβιβάζεται με την ιδέα της αποχώρησης του κορυφαίου σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο οποίος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και έχει αποφασίσει να μην το ανανεώσει.
Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο «Λέβα» απέρριψε την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν και έχει δώσει τα χέρια με την Μπαρτσελόνα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές περίπου στις 200 χιλιάδες ευρώ.
Σήμερα ή αύριο μάλιστα ο Πολωνός σούπερ σταρ αναμένεται να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο.
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το «BBB» για την ελληνική οικονομία
- Ρωσία και Ιράν επανεκκινούν την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου του Μπουσέχρ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 9 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2: Πήρε τη ματσάρα και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση
- Τραμπ: Το αεροσκάφος που του δώρισε το Κατάρ θα είναι έτοιμο την Ημέρα της Ανεξαρτησίας



