Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βραβεία ΕΒΕΑ: Βραβείο ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας στο marketplace shopflix.gr

Βραβεία ΕΒΕΑ: Βραβείο ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας στο marketplace shopflix.gr

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μιλτιάδης Μαρινάκης, Founder του marketplace Shopflix.gr

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε η φετινή απονομή των Βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο Ζάππειο Μέγαρο. Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε 10 επιχειρήσεις ως αναγνώριση και επιβράβευση των δραστηριοτήτων και της πορείας τους, αλλά και ως κίνητρο για την περαιτέρω προώθηση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.

Σε πρώτο πλάνο οι δυναμικές πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών της χώρα που ξεχώρισαν, στον καθιερωμένο θεσμό των βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

«Για πάνω από 20 χρόνια τα βραβεία του ΕΒΕΑ αναδεικνύουν το επιχειρηματικό όραμα την καινοτομία τη δημιουργικότητα και την τόλμη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος.

Η φετινή τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Πολλά συγχαρητήρια στα στελέχη του ΕΒΕΑ για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης. Πάνω από όλα όμως τα συγχαρητήρια μου τα αξίζουν οι εταιρείες οι οποίες τιμώνται σήμερα και εύχομαι η πανάξιά βράβευση τους είναι μία ευκαιρία ένα έναυσμα μία αφετηρία για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες» είπε ο πρωθυπουργός.

10 επιχειρήσεις έλαβαν βραβεία μεταξύ άλλων για την κοινωνική τους ευθύνη, τη διεθνή τους παρουσία, την τεχνολογική τους ανάπτυξη.

Το βραβείο ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας έλαβε η εταιρία Shopflix.gr.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μιλτιάδης Μαρινάκης, Founder του marketplace Shopflix.gr, μια επιχείρηση- αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα-, που συνδέει πωλητές και πελάτες προσφέροντας ποικιλία προϊόντων, αξιοπιστία αγορών και πανελλαδική παράδοση.

«Σας ευχαριστώ θερμά για αυτό το βραβείο εκ μέρους όλων των ανθρώπων του shopflix.gr που δουλεύουν και προσπαθούν συνεχώς με αποτέλεσμα να εξελισσόμαστε με ραγδαίους ρυθμούς καθημερινά. Απευθυνόμαστε σε όλη την Ελλάδα σε κάθε έναν από εμάς ώστε να μπορέσουμε να βρούμε όποιο προϊόν έχουμε ανάγκη. Το shopflix αποτελεί μια νέα πηγή θέσεων εργασίας έχει δημιουργηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος από ταλαντούχους νέους και νέες αξιοποιώντας χαρισματικά μυαλά αυτής της χωράς» δήλωσε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης.

10 εταιρίες έλαβαν βραβεία αναδεικνύοντας τις αξίες της επιχειρηματικότητας, ιστορίες επιτυχίας και λειτουργώντας ως παράδειγμα για την δημιουργία νέων πρωτοβουλιών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024