Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφίξαν οι ζέστες: Διάλεξε το δικό σου Toyotomi Inverter για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Σφίξαν οι ζέστες: Διάλεξε το δικό σου Toyotomi Inverter για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Οι πρώτοι καύσωνες έφτασαν. Καιρός να φτάσει και το καινούργιο σου air condition.

Καυτές θερμοκρασίες και καυτοί λογαριασμοί ρεύματος – το καλοκαίρι του 2022 δεν προβλέπεται εύκολο. Όμως μπορείς να το… δροσίσεις, επενδύοντας στο κατάλληλο κλιματιστικό και μειώνοντας την κατανάλωση χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στην άνεση.

Στο shopflix.gr θα βρεις το κλιματιστικό inverter Izuru Eco II της Toyotomi, ενεργειακής κλάσης Α++, στα 9.000, τα 12.000, τα 18.000 και τα 24.000 BTU για να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δικού σου σπιτιού και να φέρεις το κλίμα του σπιτιού σου στα μέτρα σου (Δες πώς θα επιλέξεις το σωστό κλιματιστικό για τον χώρο σου).

Όποιο και αν καταλήξεις να προσθέτεις στον οικιακό σου εξοπλισμό πάντως, θα απολαμβάνεις υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση, μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες και τεχνολογία voice control, ώστε όλα να γίνονται με μια σου φράση. Και φυσικά, την καθαρή ατμόσφαιρα που εξασφαλίζει το νέο φίλτρο Hepa 3Plis σε συνδυασμό με τον ιονιστή, το φίλτρο Photocatalytic και τη λειτουργία αποστείρωσης 55 βαθμών Κελσίου Self Clean.

Το καλύτερο; Το νέο σου κλιματιστικό υποστηρίζει WiFi, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να το ανοίγεις και να το κλείνεις από το κινητό σου, ακόμη και τις ώρες που δεν είσαι στο σπίτι – για να μπορείς επιστρέφεις σε μια ευχάριστη θερμοκρασία μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, αλλά και για να μην «καίει» μόνο του αν τύχει και το ξεχάσεις ανοιχτό το πρωί.

Αγόρασε το δικό σου από 501,58€.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024