Έξαλλος ο Βαλάντης με την παραγωγή του Survivor: «Ντροπή σας, δεν θα σας αφήσω έτσι»
Πολλά παράπονα από τον ερμηνευτή για τον τρόπο που προβλήθηκε η συμμετοχή του
Ο Βαλάντης μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor και εξέφρασε τα παράπονά του για την παραγωγή του παιχνιδιού.
Ο τραγουδιστής μιλώντας σε πρωινή εκπομπή και σε αρκετό έντονο ύφος τόνισε ότι είναι έξαλλος με το μοντάζ των επεισοδίων.
«Αν μπορούσα θα άλλαζα το μοντάζ στο Survivor. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την παραγωγή, μετάνιωσα. Είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και δυστυχώς δεν έδειξαν τίποτα από τον καλό μου χαρακτήρα. Γι’ αυτό είμαι και εκνευρισμένος μαζί τους, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ θυμωμένος. Αυτοί που πραγματικά με ξέρουν είναι πάντα δίπλα μου και μέσα από αυτό έκανα ακόμα περισσότερους φίλους. Έχουμε συμβόλαιο με την παραγωγή που μας δεσμεύει, εμένα δεν με δεσμεύει τίποτα βέβαια, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Όταν θα φτάσει η ώρα θα τα πούμε πραγματικά», είπε αρχικά ο Βαλάντης.
Ο Βαλάντης είπε επίσης: «Έχουμε πολλά να πούμε. Αυτό που έχω τραβήξει εκεί ένα μήνα θα το μάθετε. Και το λέω κοιτώντας, θα το μάθετε κύριοι εσείς που κάνατε όλη αυτή την παραγωγή και βγάλατε αυτό που βγάλατε, δεν θα σας αφήσω έτσι. Δεν έχω παράπονο από την παραγωγή, έχω θυμό απέναντί τους, ντροπή τους. Το οικονομικό κομμάτι δεν άξιζε, αυτό που πέρασαν δεν πληρώνεται με τίποτα».
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ

