ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Αδιανόητο και απαράδεκτο αστυνομικός να στοχεύει με βομβίδα κρότου-λάμψης οποιοδήποτε πολίτη»
Η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει πως έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την αντιμετώπιση της βίας στα πανεπιστήμια, κατά τα πρότυπα λειτουργίας ΑΕΙ άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
Καταδικάζει τη βία «απ’ όπου κι αν προέρχεται» το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τα επεισόδια στο ΑΠΘ και τον τραυματισμό φοιτητή.
Η Χαριλάου Τρικούπη τονίζει πως οι εικόνες αυτές δεν τιμούν το ελληνικό πανεπιστήμιο και εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του, ενώ υπογραμμίζει πως «είναι αδιανόητο και απαράδεκτο αστυνομικός να στοχεύει, όπως φέρεται, με βομβίδα κρότου-λάμψης οποιοδήποτε πολίτη μέσα ή έξω από το Πανεπιστήμιο».
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σημειώνει πως έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την αντιμετώπιση της βίας στα πανεπιστήμια, κατά τα πρότυπα λειτουργίας ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
- Προς διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Λαμπράκης
- Μπιανκόν: «Είμαστε ενωμένοι, έχουμε μπροστά μας άλλους δύο τελικούς στο Champions League»
- Ο Πούτιν νίκησε ήδη… και όχι μόνο την Ουκρανία
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τηλεφωνικά τον Κυριάκο Πιερρακάκη
- Δίκη υποκλοπών: «Ο Δημητριάδης γνώριζε τα πάντα για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, παιδικοί φίλοι με τον Λαβράνο», κατέθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος


