
Survivor: Παραβίαση κανόνα από Άρη και Τάλα – Αυστηρές ποινές από την παραγωγή
Οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους
Με μια μεγάλη αποκάλυψη ξεκίνησε το Συμβούλιο της Δευτέρας στο Survivor.
O Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως ο Άρης και ο Τάλα, ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντάλλαγμα και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κινητό τηλέφωνο με τους δικούς τους ανθρώπους την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες αγωνίζονται προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.
«Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες παραβιάστηκε. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τους δικούς ανθρώπους. Για αυτούς τους παίκτες της μπλε ομάδας θα υπάρξει ποινή. Στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους, οι δυο παίκτες αυτοί δεν θα συμμετέχουν», είπε ο παρουσιαστής με τους δυο παίκτες να αποδέχονται την ποινή.
Δείτε το βίντεο
- «Είμαι έτοιμος να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα»: Ο Λεάο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Μίλαν (vid)
- Συναγερμός στην Μάνδρα με άντρα που απειλεί να πέσει από ταράτσα – Κρατά δρεπάνι και μαχαίρι
- Το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον τελικό του Champions League: «Τι υπέροχη στιγμή για το άθλημα μας» (pic, vid)
- Νέα Σμύρνη: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ
- Λίβανος: Ισραηλινή επιδρομή σε νοσοκομείο με 13 τραυματίες
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «βολική» ανάγνωση της έκθεσης Τυχεροπούλου από τη ΝΔ – Το σκάνδαλο είναι υπαρκτό και «γαλάζιο»

