Καιρός: Βροχές σε ολόκληρη την χώρα τη Δευτέρα
Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς στην Αττική
Βροχερός κατά διαστήματα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, θα είναι αύριο Δευτέρα ο καιρός.
Στο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές βροχές κατά διαστήματα, ενώ στην υπόλοιπη δυτική ηπειρωτική χώρα αναμένονται βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης.
Στη νότια Πελοπόννησο, στις νότιες Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν μπόρες, τοπικές βροχές και ισχυρές καταιγίδες κατά διαστήματα.
Στην ανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, τις Σποράδες και τη Θεσσαλία αναμένονται τοπικές βροχές, ενώ στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο θα εμφανιστούν εξασθενημένα φαινόμενα τοπικών βροχοπτώσεων.
Στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν, με ασθενείς τοπικές βροχές, όμως το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 με 6 μποφόρ.
- Διαβάστε επίσης: Μερομήνια: Πόσο θα υποφέρουμε από καύσωνες το φετινό καλοκαίρι
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές κατά διαστήματα και πυκνές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να φτάνει από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν έως 5 μποφόρ.
- Υπάρχει «ο ένας»; Πόσες φορές ερωτεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του
- Φυλλορροεί η κυβέρνηση Στάρμερ – Παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας
- Μπεν Στίλερ εναντίον Ρεπουμπλικανών για χάρη του Bad Bunny – «Έχει μεγάλη καρδιά»
- Super League: Μόνο για «εκλεκτούς» διαιτητές οι διπλοί ορισμοί
- Ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας κατηγορούμενος για «σοβαρή διαφθορά» λόγω των δεσμών του με τον Έπσταϊν
- Dailypost: «Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού το 2012»
