O Jean Marie Hoffmann μας ετοιμάζει σπαγγέτι φούρνου με μεσογειακό άρωμα
Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και… καλή σας απόλαυση
Ο chef Jean Marie Hoffmann φτιάχνει στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μία λαχταριστη συνταγή με ζυμαρικά φούρνου!
Υλικά:
500 γρ. μακαρόνια
400 γρ. ντοματίνια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Πάπρικα
Δεντρολίβανο
Αλάτι, Πιπέρι
Ζάχαρη
Ελαιόλαδο
200 γρ. μπείκον καπνιστό
2 φέτες ψωμι τοστ
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
Μαϊντανός
- Πάρκερ: «O Oλυμπιακός δεν πηγαίνει τυχαία κάθε χρόνο στο Final Four»
- Από 1η Μαΐου το θερινό νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος
- Τέλος εποχής για τα Άρλεκιν μετά από 45 χρόνια
- ΗΠΑ: Γάτα ταχυδρομήθηκε κατά λάθος στην Καλιφόρνια
- ΗΠΑ: Πώς αμερικανός influencer ξεγέλασε ρομποταξί επηρεάζοντας την κίνησή του
- Ανδρουλάκης: Ήττα της πολιτικής και νίκη του lifestyle αν το ΠΑΣΟΚ βγει τρίτο στις ευρωεκλογές