Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μους σοκολάτας με καραμελωμένο τσουρέκι και κραμπλ από κουλούρια
Δοκιμάστε τη συνταγή και θα γλείφετε τα δάχτυλά σας
Spotlight
-
Συνέταιροι με το κράτος - Σε φόρους και εισφορές το 37,5% του μισθού
-
Άρχοντας των κρίκων: Ο Λευτέρης Πετρούνιας δείχνει τα επτά δαχτυλίδια του (vid)
-
Πώς νιώθουν οι Έλληνες για την επταετία της χούντας; - Ποιοι τη θεωρούν «λαμπρή περίοδο» της ιστορίας;
-
Οι καταλήψεις πανεπιστημίων των ΗΠΑ υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα σαρώνουν την χώρα
Η εορταστική περίοδος έφτασε στο τέλος της, αφήνοντας πίσω της πολλά φαγητά στα ψυγεία μας, που δεν καταφέραμε να καταναλώσουμε.
Επειδή, όμως, δεν πρέπει ποτέ να πετάμε φαγητό, ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, ετοιμάζει μία συνταγή με τσουρέκια και κουλούρια που περίσσεψαν από το Πάσχα.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις