Νάσος Ηλιόπουλος: Να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος
Αν όντως θέλει τεχνογνωσία, ας δει το παράδειγμα των κυβερνήσεων Πορτογαλίας και Ισπανίας, που μείωσαν κατά 50% τα τιμολόγια του ρεύματος, διαμηνύει στον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Κανείς δεν πρέπει να μείνει χωρίς ρεύμα επειδή αδυνατεί να πληρώσει την ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής», διαμηνύει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.
«Οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με λογαριασμούς ρεύματος που ξεπερνούν τους μισθούς τους και ο κ. Μητσοτάκης χαριεντίζεται με τους Γλύξμπουργκ, αναζητώντας τεχνογνωσία για νέες μπίζνες στο Τατόι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος.
Και σημειώνει πως «αν όντως θέλει τεχνογνωσία, ας δει το παράδειγμα των κυβερνήσεων Πορτογαλίας και Ισπανίας, που μείωσαν κατά 50% τα τιμολόγια του ρεύματος».
Ακολουθεί πλήρης η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:
«Οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με λογαριασμούς ρεύματος που ξεπερνούν τους μισθούς τους και ο κ. Μητσοτάκης χαριεντίζεται με τους Γλύξμπουργκ, αναζητώντας τεχνογνωσία για νέες μπίζνες στο Τατόι. Αν όντως θέλει τεχνογνωσία, ας δει το παράδειγμα των κυβερνήσεων Πορτογαλίας και Ισπανίας, που μείωσαν κατά 50% τα τιμολόγια του ρεύματος.
Από σήμερα ξεκινούν χιλιάδες διακοπές ρεύματος σε πολίτες, που δεν μπορούν να πληρώσουν τα σπασμένα Μητσοτάκη – την βίαιη απολιγνιτοποίηση, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, την απόλυτη πρόσδεση της τιμής του ρεύματος στο φυσικό αέριο, τα golden boys με τους μισθούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Απαιτούμε να σταματήσουν οι αντικοινωνικές διακοπές ρεύματος.
Κανείς δεν πρέπει να μείνει χωρίς ρεύμα, επειδή αδυνατεί να πληρώσει την ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής».
- ΑΑΔΕ: Ποιες αγροτικές πληρωμές αναμένονται – Το χρονοδιάγραμμα
- Καλαμπόκι: Ένα σνακ και νόστιμο και καλό για τον οργανισμό μας
- Αλλάζει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
- Το DNA στις παλαιολιθικές σπηλαιογραφίες οδηγεί στους πρώτους καλλιτέχνες της ανθρωπότητας
- Πως η συγκατοίκηση επηρεάζει τη σχέση;
- Τραμπ και Κένεντι: Δύο πρόεδροι, η ίδια παγίδα;
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Έρευνα: Μια δύσκολη οικονομική πραγματικότητα – Οι νέοι στην Ελλάδα στους φτωχότερους στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442