Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς ρεύμα ανάπηροι λόγω κλοπών

Χωρίς ρεύμα ανάπηροι λόγω κλοπών

Άνω Λιόσια: Έκλεψαν καλώδια ρεύματος και τηλεπικοινωνιών από το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων και οι υπεύθυνοι του Κέντρου ζητάνε άμεση λήψη μέτρων διότι δεν πάει άλλο.

Ιερό και όσιο δεν έχουν κάποιοι που ακόμη και την Μεγάλη Εβδομάδα αφαίρεσαν καλώδια ηλεκτροδότησης και τηλεπικοινωνιών ακόμη και από το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων στα Άνω Λιόσια.

Οι υπεύθυνοι από το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων ζητάνε επειγόντως τη λήψη μέτρων και η επιστολή που απέστειλαν αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το κράτος, τα Σώματα Ασφαλείας και οι περισσότερες κρατικές υπηρεσίες, με βάση το Σύνταγμα των Ελλήνων είναι υπεύθυνα για τη ζωή, την τιμή και την περιουσία του πολίτη. Σε όλα τα κράτη του κόσμου υπάρχουν παραβατικότητες. Στην πατρίδα μας όμως, δυστυχώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα θύματα είναι μεγαλύτερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραβάτες.

Δηλαδή, εμείς τα θύματα φτάσαμε στο σημείο να μην θέλουμε να καταγγείλουμε σοβαρά περιστατικά, για να αποφύγουμε την μετέπειτα ταλαιπωρία. Ζούμε μια κατάσταση που αντί να φωνάζει ο νοικοκύρης για να φύγει ο κλέφτης, φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Δεν στέκει και δεν υπάρχει καμία λογική όταν συλλαμβάνεται ο κλέφτης, τιμωρείται, και την ίδια μέρα, ο ίδιος κλέφτης, να μας ξανακλέβει με τον ίδιο τρόπο και εμείς να είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε τη ζημιά που μας έκανε και να υποστούμε όλη την ταλαιπωρία, χάνοντας όχι μόνο αυτά που μας έκλεψαν, αλλά και την δουλειά μας όπως και την ψυχική μας ηρεμία.

Η καταστροφή που προκάλεσαν σε 3 μέρες με τις κατ’ επανάληψιν κλοπές στο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων που βρίσκεται δίπλα στα κτίρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής είναι ανυπολόγιστη.

Μας πήραν όλα τα εξωτερικά καλώδια, ακόμα και τις κεντρικές παροχές του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί τίποτα και να είμαστε υποχρεωμένοι να τα αντικαταστήσουμε.

Ευτυχώς που η τοπική αυτοδιοίκηση μας αντικατέστησε προσωρινά μια παροχή για να ανάβουν μόνο τα φώτα, και να μπορούμε να μπούμε στο χώρο. Όλα αυτά συμβαίνουν τη Μεγάλη Εβδομάδα, που εμείς θα διαθέταμε τις λαμπάδες, τα αυγά και τα πασχαλινά εργόχειρα που δημιουργούν τα άτομα με αναπηρία στο κέντρο μας.

Στο Δήμο Φυλής λειτουργούν 2 Αστυνομικά Τμήματα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και η Δημοτική Αστυνομία. Επεμβαίνουν άμεσα και μας το έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψιν, το ίδιο και η τοπική αυτοδιοίκηση. Από κει και πέρα τι γίνεται; Γιατί οι παραβάτες κυκλοφορούν ελεύθεροι και συνεχίζουν; Αναρωτιόμαστε μήπως θα πρέπει να τιμωρήσουμε το νόμο; Και με ποιόν τρόπο».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024