Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
It's balcony season: Όσα χρειάζεσαι για τα πιο νόστιμα barbeque και brunch στη βεράντα

It’s balcony season: Όσα χρειάζεσαι για τα πιο νόστιμα barbeque και brunch στη βεράντα

Brunch για πέντε αστεράκια, επαγγελματικό barbeque και ο πιο νόστιμος καφές της πόλης. Όλα σερβίρονται στη βεράντα σου.

Στην Ελλάδα αγαπάμε το έξω – κι αυτό αποτυπώνεται και στην αρχιτεκτονική μας. Αν ανήκεις στους τυχερούς με τα μεγάλα μπαλκόνια, δεν χρειάζονται πολλά για να μετατρέψεις τη βεράντα σου στον πιο hot ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό προορισμό της παρέας. Λίγες γλάστρες και μερικά έπιπλα εξωτερικού χώρου αρκούν για να της χαρίσεις ζωντάνια, και με τις κατάλληλες προσθήκες εξοπλισμού, το barbeque αλλά και το brunch στο σπίτι θα γίνουν παιχνιδάκι.

Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Κάναμε το πρώτο βήμα για σένα, αναζητώντας τις καλύτερες επιλογές από την ατέλειωτη λίστα του shopflix.gr σε μικροσυσκευές, ψησταριές και σερβίτσια. Η αποκλειστική συνεργασία της πλατφόρμας με την Courier Center σου εγγυάται ότι θα παραλάβεις τον εξοπλισμό σου ακριβώς στην ημερομηνία παράδοσης που θα δεις κατά την παραγγελία σου – κι έτσι, τα πιο νόστιμα gatherings βρίσκονται μόλις μερικά κλικ μακριά.

Μπλέντερ Sencor SBL 7570SS Nutri-Smoothie 800W Ασημί

Ο Μάικλ Τζάκσον θα το χαρακτήριζε σίγουρα «smoothie operator», αφού το μπλέντερ της Sencor είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σου προσφέρει τα θρεπτικά ροφήματα στην πιο νόστιμη και υγιεινή εκδοχή τους. Με δυο προκαθορισμένα προγράμματα 45/60 δευτερολέπτων για μαλακά και σκληρά φρούτα και λαχανικά, χορταστικό βάζο 0,9Lt και έξι λεπίδες υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση τιτανίου, μειώνει την οξείδωση των θρεπτικών στοιχείων των smoothie και συνοδεύεται από τέσσερα ανθεκτικά παγούρια μεταφοράς για να τα παίρνεις μαζί σου όπου κι αν είσαι.

Θα αναβαθμίσει το brunch σου με μοναδικούς φρουτένιους πειραματισμούς, αλλά και με τον πιο φρέσκο καφέ χάρη στον ειδικό μύλο καφέ και βοτάνων του. Και θα διαπιστώσεις ότι είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος στην προετοιμασία οποιασδήποτε σάλτσας ή ντιπ.

Αγόρασέ το.

Κρεπιέρα Cecotec Fun Crepelicious 30.5cm 1000W Λευκή

Η παρουσία της αρκεί από μόνη της για να αναβαθμίσει οποιοδήποτε σπιτικό brunch – και να το κάνει ευκολότερο από ό,τι θα μπορούσες να φανταστείς, Αρκεί να προετοιμάσεις ένα (πανεύκολο) μείγμα για κρέπες και να έχεις πρόχειρα γλυκά και αλμυρά υλικά για τη γέμιση. Η ηλεκτρική κρεπιέρα Fun Crepelicious θα αναλάβει τα υπόλοιπα, ψήνοντας γρήγορα και εύκολα τις πιο νόστιμες σπιτικές κρέπες – που ό,τι και αν κάνεις, δεν θα σου κολλήσουν.

Με ρυθμιζόμενη ισχύ έως 1000W και ενδεικτική λυχνία που σε ενημερώνει όταν είναι έτοιμη προς χρήση και σε προστατεύει από την υπερθέρμανση, θα σου δίνει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και χάρη στην αντικολλητική της επίστρωση θα καθαρίσει πανεύκολα, για να μην περάσεις την υπόλοιπη Κυριακή σου στην κουζίνα.

Αγόρασέ τη.

Μηχανή Espresso με Κάψουλα Krups xN1108 για Nespresso 0.6lt Μαύρο

Ακόμη πιο κομψή και σε ακόμη μικρότερο μέγεθος και βάρος, η μηχανή της Krups μεταφέρεται με άνεση στο τραπέζι της βεράντας, χωρίς να πιάνει χώρο. Με αντλία υψηλής πίεσης, είναι πανεύκολη στη χρήση, ενώ ταυτόχρονα δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα του καφέ, εκχυλίζοντας άψογα τα λεπτά και έντονα αρώματα των μοναδικών ποικιλιών της Nespresso.

Δυο προγραμματιζόμενα μεγέθη κούπας εξασφαλίζουν ότι ο καφές σου θα είναι τέλειος κάθε φορά, τόσο τις ημέρες που χαλαρώνεις με φίλους στο σπίτι, όσο και τα βιαστικά πρωινά πριν τη δουλειά.

Αγόρασέ τη.

Ψησταριά Υγραερίου Outdoorchef με 1 Εστία Chelsea 420 G Chef Edition

Αν το barbeque για σένα είναι τέχνη, η ψησταριά υγραερίου της Outdoor Chef θα σε βοηθήσει να το φτάσεις σε άλλο επίπεδο. Συναρμολογείται και παίρνει θερμοκρασία σε δευτερόλεπτα, για barbeque χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία, ενώ το στρογγυλό της σχήμα επιτρέπει άψογο ψήσιμο για κάθε είδος κρέατος – και όχι μόνο. Μικρή σε μέγεθος, χωράει ακόμη και σε μικρού μεγέθους βεράντες, ενώ το σύστημα χοάνης Easy Flip επιτρέπει δυο τύπους ψησίματος (άμεσο και έμμεσο), για να έχεις πάντα το πιο ζουμερό αποτέλεσμα και να αποφεύγεις τους καπνούς και τις ενοχλητικές αναφλέξεις.

Επίλεξε το έμμεσο ψήσιμο, που στέλνει τη θερμοκρασία γύρω από το φαγητό και κλείσε το καπάκι μετατρέποντάς την ψησταριά σε φούρνο για να κάνεις «λουκούμι» τα μεγάλα κομμάτια του κρέατος ή διάλεξε τη λειτουργία άμεσου ψησίματος για να θωρακίσεις και να κρατήσεις ζουμερά τα μικρότερα. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα χρειαστεί να ανοίγεις διαρκώς το καπάκι, διακόπτοντας το μαγείρεμα: το ενσωματωμένο θερμόμετρο που σε κρατά ενήμερο ανά πάσα στιγμή για τα… τεκταινόμενα στο εσωτερικό, δεν θα σου επιτρέψει ποτέ να κάψεις το φαγητό σου.

Αγόρασέ τη.

Ηλεκτρική Ψησταριά Severin PG 8561 2200W με Ρυθμιζόμενο Θερμοστάτη

Προθερμαίνεται ταχύτατα για να μην σε κρατάει σε αναμονή και ψήνει τα παϊδάκια σε χρόνο ντετέ. Διατηρεί ομοιόμορφη θερμότητα σε όλη την επιφάνειά της, διευκολύνοντας τον ερασιτέχνη ψήστη, ενώχάρη στην προσθήκη νερού μειώνει τη δημιουργία καπνών και οσμών, για να μην… συμμετέχει στο barbeque και το υπόλοιπο σπίτι σου.

Ταυτόχρονα, έχει λάβει μέτρα και για την προστασία σου: χάρη στο περίβλημα SafeTouch, κρατά τα εγκαύματα μακριά από τους απρόσεκτους μάγειρες. Όσο ψήνεις, η στιβαρή της βάση την κρατά σταθερή. Όμως, αμέσως μετά, αποσυναρμολογείται πανεύκολα, για να μην σου πιάνει χώρο στο μπαλκόνι.

Αγόρασέ τη εδώ.

Σερβίτσιο Maxwell & Williams Jewel Rim 20τμχ Γκρι/Λευκό

Το σπιτικό brunch δεν φτάνει να είναι νόστιμο: μπορεί να γίνει και ινσταγκραμικό. Και για να πετύχεις το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, χρειάζεσαι το κατάλληλο σερβίτσιο. Γιατί επιλέξαμε το σετ Jewel; Ο minimal σχεδιασμός του ταιριάζει σε κάθε σπίτι – και, καθώς αποτελείται από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, μπορεί να υποδεχτεί επάξια οποιαδήποτε μαγειρική σου δημιουργία, από το ταπεινό βραδινό της Δευτέρας, μέχρι το μεγαλοπρεπές brunch της Κυριακής.

Το σετ, που αποτελείται από 20 τεμάχια και περιλαμβάνει τέσσερα πιάτα φαγητού 27 εκατοστών, συμβαίνει επίσης να βρίσκεται σε (εξαιρετική) προσφορά. Οπότε φρόντισε να την προλάβεις.

Αγόρασέ το.

Χρειάζεσαι περισσότερα; Το shopflix.gr έχει φροντίσει να μπορείς να βρεις τα πάντα για το σπίτι και τον κήπο, ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από κατηγορίες και προϊόντα. Και ό,τι μπει στο καλάθι σου, θα φτάσει εγγυημένα στην πόρτα σου στην ημερομηνία παράδοσης που θα διαβάσεις, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024