Διαφορετικό είναι το φετινό Πάσχα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, καθώς το γιορτάζει στο πλευρό της αγαπημένης του Ιλάειρας Ζήση.
Το ζευγάρι, που τον τελευταίο καιρό μοιράζεται τα πάντα για τη ζωή του με το κοινό, βρίσκεται στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, τον τόπο καταγωγής της νεαρής κοπέλας.
Το πρωί της Κυριακής ο γνωστός θεατρικός παραγωγός ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και προκάλεσε πανικό.
Σε αυτό τον βλέπουμε να συμμετέχει στο σούβλισμα των αρνιών και να το διασκεδάζει και με το παραπάνω.
«Ψήνουμε αρνάκια, στης Ιλάειρας τη γειτονιά», τραγουδά και αγκαλιάζει την αρραβωνιαστικιά του.
Στο σημείο βρίσκονται και πολλοί γείτονες, οι οποίοι συμμετέχουν στο έθιμο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.