Φωτεινή Πιπιλή: «Βγαίνει η κάθε κακομοίρα, λέει τον πόνο της και στήνει καριέρα με τα προσωπικά της»
Η δημοσιογράφος και πολιτικός σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης
Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Φωτεινή Πιπιλή. Η γνωστή δημοσιογράφος και πολιτικός ήταν το απόγευμα της Τετάρτης (13/4) καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διπλό της επίθετο, τον 10ετή γάμο της αλλά και τις καριέρες που στήνουν κάποιες προβάλλοντας μόνο τα προσωπικά τους.
«Εγώ ονομάζομαι Φωτεινή Ανδρέου Πιπιλή απλώς δεν πέρναγε το επίθετο μου γιατί ο αδελφός του πατέρα μου ήταν ήδη σε περιποίηση από την Χούντα και ο άλλος μου ο θείος ο στρατηγός. Εγώ είχα με την ιδιωτική παραγωγή επαφή για αυτό και μου είπαν ότι είναι λίγο δύσκολο αυτό το επίθετο και θα έχεις ντράβαλα οπότε δεν ήξερε κανείς ποια είμαι», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς μου λέγεται Ανδρέας και εγώ είμαι η Φωτεινή Ανδρέου Πιπιλή. Για λόγους εκείνης της εποχής παρέμεινε το δεύτερο. Υπήρξα για 10 χρόνια παντρεμένη, δεν είχα αλλάξει ποτέ μα ποτέ ταυτότητα».
Στη συνέχεια, μίλησε για τις γυναίκες που κάνουν καριέρα μόνο με βάση τα προσωπικά τους.
«Βγαίνει η κάθε κακομοίρα και λέει τον πόνο της ψυχής της στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα περιοδικά. Για τον έρωτα της ζωής της, τον άνδρα της ζωής της, τον προηγούμενο άνδρα της ζωής της, τον μελλοντικό άνδρα της ζωής της», σημείωσε.
«Μετά, αφού δημιουργεί όλο αυτό το κλίμα και τα λέει όλα, διαμαρτύρεται που στο τάδε περιοδικό ή στην τάδε εφημερίδα την κυνηγούν οι παπαράτσι για να την βγάλουν φωτογραφία. Μα αφού έχει στήσεις μια ολόκληρη καριέρα με τα προσωπικά σου γιατί και ο παπαράτσι να μην κάνει τη δουλειά του; Είναι μυστικά που πρέπει να τα κρατάς», τόνισε παράλληλα.
Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της
- Καμπανάκι από τη Μaersk – «Φέσι» μισό δισ. κάθε μήνα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Ο Άρι Άστερ ήθελε τόσο πολύ την Σκάρλετ Γιόχανσον στη νέα του ταινία που άλλαξε όλο το πρόγραμμά του
- Δημοσκόπηση: Τον δρόμο της εξόδου δείχνουν οι πολίτες σε Μητσοτάκη-ΝΔ – Εμπιστοσύνη σε Κοβέσι, συντριπτικό «ναι» σε εξεταστική για υποκλοπές
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι «ισχυροί κωδικοί πρόσβασης» δεν αρκούν στην εποχή της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442