Survivor: Η… απίθανη γκάφα στο αποψινό επεισόδιο που κανείς δεν παρατήρησε
Λάθος ή... μήνυμα;
Νέο επεισόδιο απόψε στο Survivor και ήδη έχει γίνει γνωστό ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, αλλά και ποιος παίκτης θα αποχωρήσει την Τετάρτη.
Ωστόσο, στην έναρξη όμως του αποψινού επεισοδίου, είδαμε μία γκάφα της παραγωγής και πιο συγκεκριμένα στους τίτλους αρχής, την οποία όμως… ελάχιστοι παρατήρησαν.
Η τεράστια γκάφα της παραγωγής
Στην παρουσίαση των παικτών της κόκκινης ομάδας, είδαμε τη Μυριέλλα Κουρεντή που έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το Survivor, ενώ στους παίκτες των Μαχητών, είδαμε μέσα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που επίσης έχει αποχωρήσει.
Λάθος ή… μήνυμα;
Μήπως έχει ξεχάσει η παραγωγή να βγάλει τις παίκτριες από τους τίτλους αρχής ή πρόκειται για κάποιο… μήνυμα ενόψει της συνέχειας.
Το πιθανότερο είναι το πρώτο, αλλά -ειδικά φέτος- στο Survivor, δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα.
- Μήνυμα Κακλαμάνη για την 25η Μαρτίου: Η συνέχεια του ’21 αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή για τον ιστορικό αγώνα των ηρώων του
- Τέμπη: Οργή των συγγενών για το χάος – Ασφυξία και καταγγελίες για την αίθουσα των 1,6 εκατ.
- Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στο NBA ο Τζα Μοράντ
- Τέμπη: «Συνειδητό σχεδιασμό αποκλεισμού», καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων – «Η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό»
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Πώς ο Έπσταϊν προσπαθούσε να «σβήσει» το παρελθόν του online


