Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πήλιο: Φριχτό δυστύχημα με 60χρονη μουσικοπαιδαγωγό που πνίγηκε σε καταρρίχηση

Πήλιο: Φριχτό δυστύχημα με 60χρονη μουσικοπαιδαγωγό που πνίγηκε σε καταρρίχηση

Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από πνιγμό στο Μέγα Ρέμα

Γνωστή μουσικοπαιδαγωγός του Βόλου είναι η γυναίκα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν έκανε καταρρίχηση από την Μακρινίτσα προς τους πρόποδες του Πηλίου στον Άγιο Ονούφριο, το μεσημέρι της Κυριακής.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας ανασύρθηκε στις 18.00 το απόγευμα από 3 εθελοντές και 2 πυροσβέστες που κατέβαλλαν τεράστια προσπάθεια να φτάσουν στον καταρράκτη, όπου εκεί βρέθηκε κρεμασμένη, η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στο Μέγα Ρέμα κι η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από πνιγμό.

Τα σχοινιά της καταρρίχησης μπλέχτηκαν στα πόδια της και το σώμα της έμεινε κρεμασμένο στον αέρα ενώ το κεφάλι της βρισκόταν μέσα στο νερό στη μικρή λιμνοδεξαμενή που δημιουργείται από τους καταρράκτες.

Όταν η γυναίκα έπεσε στο βάραθρο και από ύψος περίπου 20 μέτρων κατέληξε στους καταρράκτες του ρέματος απ’ όπου λίγο το απόγευμα της Κυριακής ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που έσπευσαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν εκπαιδευτικός μουσικός στο επάγγελμα και ήταν πολύ γνωστή στην κοινωνία του Βόλου λόγω της συμμετοχής της σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα. Η οικογένειά της, φίλοι και συνάδελφοι αδυνατούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της και την αποχαιρετούν με διάφορα μηνύματα στη σελίδα της στο Facebook.

Αγαπημένη μου Καίτη, ήσουν για τα παιδιά μου η καλύτερη δασκάλα , εσύ που τους έδωσες τα πιο ωραία μηνύματα, εσύ που τους έμαθες τις πιο ωραίες μουσικές. Η μικρή μου Ίριδα , μου είπε «μαμά θυμάμαι την κάθε της λέξη». Σε ευχαριστούμε για όλα, θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024