Με κάταγμα ισχίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας υπάλληλος καθαριότητας στην Θεσσαλονίκη, σε ένα ακόμη εργατικό ατύχημα που συνέβη προ ημερών στην συμπρωτεύουσα.
Ο άτυχος εργαζόμενος έπεσε σε τρύπα βάθους 2 μέτρων με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα ισχίου.
Ο εργαζόμενος του τμήματος Καθαριότητας του δήμου Παύλου Μελά έκανε «βουτιά» σε βάθος 2 μέτρων όταν υποχώρησαν πλάκες πεζοδρομίου έξω από οικοδομή, σε σημείο που υπήρχε παλιός βόθρος.
Διενεργείται έρευνα για τα αίτια
Από την υποχώρηση των πλακών δημιουργήθηκε μια μεγάλη τρύπα, βάθους περίπου 2 μέτρων, στην οποία έπεσε και τραυματίστηκε ο εργαζόμενος.
Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από το τμήμα Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης του δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία που προκάλεσε την υποχώρηση του εδάφους.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).