Survivor: «Ο Άρης Σοϊλέδης φοβάται μην φανεί ο πραγματικός του εαυτός»
Παίκτης έδωσε στεγνά τον Σοϊλέδη
Η Σταυρούλα Χρυσαείδη κατηγόρησε ανοιχτά συμπαίκτη της για την ψεύτικη εικόνα που θέλει να έχει μέσα στο παιχνίδι.
Η παίκτρια έδωσε στεγνά τον Άρη Σοϊλέδη για όσα είπε στους συμπαίκτες του μετά το συμβούλιο, προκειμένου να μην χαλάσει την εικόνα του.
Η ίδια δήλωσε συγκεκριμένα: «Πιστεύω πραγματικά ότι τον Άρη Σοϊλέδη τον νοιάζει πάρα πολύ η εικόνα του και το πώς θα βγει προς τα έξω. Πώς θα τον δει ο κόσμος.
»Φοβάται μην φανεί ο πραγματικός του χαρακτήρας γιατί ξαφνικά άρχισα εγώ να μιλάω, άρχισε η Ασημίνα να μιλάει και σιγά – σιγά θα αρχίσουν κι άλλοι να μιλάνε γιατί χθες στο συμβούλιο γύρισε και είπε στη Ναυσικά και στον Απόστολο, που είναι τα πιο κοντινά του άτομα, ότι δεν βγήκαν στην κάμερα τον υπερασπιστούν, αλλά το είπαν πίσω από την κάμερα», είπε η παίκτρια του Survivor.
Δείτε το απόσπασμα
- POLITICO: Χιλιάδες bots πίσω από την ψηφιακή εκτόξευση της Νίκι Μινάζ
- Βρέθηκε η συνταγή για τον «μαγικό ζωμό» του Πανοραμίξ – Η Ρεάλ Μαδρίτης, το τένις κι ένα βάζο πίκλες
- Φάμελλος: Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις ένα σκάνδαλο της ΝΔ – Η διαφθορά θα παταχθεί μόνο αν παραιτηθούν
- Όταν η ίδια η ΕΠΟ υποβαθμίζει τους διεθνείς διαιτητές
- Εξελίξεις στη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα – Διώξεις στη σύντροφο και σε φίλο του ανιψιού
- Ζάκυνθος: Τι απαντά η παιδίατρος του νοσοκομείου για το βρέφος με τη μηνιγγίτιδα – «Είναι δύσκολο» λέει η μητέρα του


