Ουκρανία: Νέα καταγγελία για χρήση βομβών φωσφόρου από τον ρωσικό στρατό
Δημοσιογράφος που καλύπτει τις πολεμικές συγκρούσεις στην Ουκρανία έκανε νέα καταγγελία για χρήση απαγορευμένων όπλων.
Για άλλη μια φορά έρχεται στην επιφάνεια η χρήση απαγορευμένων όπλων στον πόλεμο στην Ουκρανία. Τις προηγούμενες 32 ημέρες του πολέμου έχουν γίνει αντίστοιχες καταγγελίες και από την ουκρανική πλευρά και από τη Ρωσία.
Τώρα, ο δημοσιογράφος Κρίστοφερ Μίλερ, ο οποίος καλύπτει εδώ και 12 χρόνια τι συμβαίνει στην Ουκρανία και στην ανατολική Ευρώπη συνολικά, καταγγέλλει ότι υπήρξαν ρωσικά χτυπήματα με βόμβες φωσφόρου στην ανατολική πόλη Αβντίβκα.
Η πηγή του δημοσιογράφου είναι Ουκρανός υπολοχαγός, ο οποίος είναι αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες. Ο στρατιωτικός περιέγραψε την κατάσταση στον δημοσιογράφο ως «τρέλα». Η καταγγελία έχει αναπαραχθεί και από το πρακτορείο ειδήσεων NEXTA.
Δείτε τις φωτογραφίες
#BuzzFeed News correspondent Christopher Miller reports that #Russia is once again using banned weapons in #Ukraine. https://t.co/7SZm29w5MB
— NEXTA (@nexta_tv) March 27, 2022
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
- Apptronik: Ένα ανθρωποειδές ρομπότ με «DeepMind» – Εκπαιδεύεται να κάνει… τα πάντα
- Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Νίκη για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Χιμένες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 8 άτομα που έπαιζαν μπαρμπούτι
- Η αθάνατη πεντάδα του «Παρά Πέντε» φωτογραφίζεται στον ίδιο καναπέ μετά από είκοσι χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442