Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: «Δεν μπορώ ώρες-ώρες με αυτά που παρακολουθώ»

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν μπορώ ώρες-ώρες με αυτά που παρακολουθώ»

«Μπορείς να στενοχωριέσαι για άλλους ανθρώπους κι ας μην τους ξέρεις», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Για την φορτισμένη περίοδο που διανύουμε και πως αυτή επιδρά στη ψυχολογία μας μίλησε η Ελένη Μενεγάκη.

Αφορμή στάθηκε το θέμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ελένη», το οποίο αφορούσε τα αυτοάνοσα νοσήματα και το ρόλο που παίζει η στενοχώρια. Η παρουσιάστρια δήλωσε πως η επικαιρότητα είναι δυσάρεστη και παραδέχτηκε πως ώρες – ώρες δεν μπορεί να διαχειριστεί όσα παρακολουθεί.

«Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό, καλώς ή κακώς, αυτά που διαβάζουμε στα sites και τις ειδήσεις που ακούμε από τις ενημερωτικές εκπομπές είναι πολύ δυσάρεστα πράγματα. Πολύ σκληρά. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Δεν σας φορτίζουν; Εγώ δεν μπορώ ώρες-ώρες με αυτά που παρακολουθώ. Δεν χρειάζεται να συμβαίνουν πράγματα μέσα στο σπίτι σου για να περνάς στενοχώρια ή για να αγχώνεσαι. Μπορεί να αγχώνεσαι και για άλλους ανθρώπους», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Μπορείς να στενοχωριέσαι για άλλους ανθρώπους κι ας μην τους ξέρεις. Ας μην είναι μέσα στην οικογένειά σου. Εγώ νομίζω ότι καθημερινά παίρνουμε και ρουφάμε στενοχώριες από γύρω μας. Το πώς όλα αυτά γράφουν μέσα μας, τι να πω. Ο κάθε άνθρωπος είναι και διαφορετικός. Είμαστε και άνθρωποι…».

Μία φωτογραφία που απεικονίζει μία Ουκρανή μητέρα να θηλάζει το παιδί της ήταν αρκετή για να συγκλονίσει την παρουσιάστρια.

«Όταν είδα αυτή τη φωτογραφία, λέω “Θεέ μου, τι βλέπουμε; Τι συζητάμε; Τι στενοχώριες; Τι βάρη είναι αυτά;”. Όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις προβλήματα, βέβαια υπάρχουν ωραία πράγματα, αυτά όμως γράφουν μέσα μας ακόμα κι αν δεν γίνονται μέσα στο δικό σου σπίτι», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε όσα είπε on air

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024