Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωσε τη Νότιγχαμ ο Κλοπ: «Σαν να ήταν μια ευρωπαϊκή βραδιά»

Αποθέωσε τη Νότιγχαμ ο Κλοπ: «Σαν να ήταν μια ευρωπαϊκή βραδιά»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποκλίθηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την εμφάνισή της κόντρα στη Λίβερπουλ, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον Κώστα Τσιμίκα

Στο City Ground η Λίβερπουλ χρειάστηκε ένα γκολ του Ζότα, στο 78ο λεπτό, για να κάμψει την αντίσταση της Νότιγχαμ Φόρεστ και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 και δεχόμενη αρκετή πίεση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μετά το παιχνίδι ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε στην εμφάνιση της Νότιγχαμ Φόρεστ, λέγοντας πως είναι εξαιρετική ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια και για την «καυτή» έδρα της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε αρκετές στιγμές του ματς ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Είχαμε δει άλλωστε τα παιχνίδια της με Άρσεναλ και Λέστερ και μόνο σύμπτωση δεν ήταν οι επιτυχίες της.

Ο Στιβ Κούπερ κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, αξίζουν συγχαρητήρια σε εκείνον και στην ομάδα του. Έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερα, αλλά μας το έκαναν δύσκολο».

Στη συνέχεια ο γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: «Ήταν ένα πραγματικό ματς Κυπέλλου. Λέγατε πριν από το ματς (απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους) για μια ευρωπαϊκή βραδιά στο Νότιγχαμ και πάνω κάτω ήταν μια τέτοια.

Τα καταφέραμε να προκριθούμε και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Το γκολ ήταν έξοχο, με τον Ζότα να βάζει ωραία το σώμα του για να κάνει την προβολή και να σκοράρει».

Για την αγωνιστική εικόνα του Κώστα Τσιμίκα ο Κλοπ είπε: «Μόλις χθες (19/3) επέστρεψε. Είχε κοροναϊό, αλλά χωρίς συμπτώματα. Μπορούσε να παίξει  90 λεπτά και αυτό ήταν πραγματικά σπουδαίο».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024