Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Αχαρνών: Μοιράστηκαν 234 ζευγάρια παπουτσιών σε παιδιά που τα είχαν ανάγκη

Δήμος Αχαρνών: Μοιράστηκαν 234 ζευγάρια παπουτσιών σε παιδιά που τα είχαν ανάγκη

Μια είδηση που δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορο κανέναν ευαισθητοποιημένο πολίτη της χώρας. Στο Δήμο Αχαρνών χρειάστηκε η συνδρομή της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μιας ιδιωτικής εταιρίας χορηγό και της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, ώστε παιδιά ευπαθών ομάδων πληθυσμού να παραλάβουν παπούτσια για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

H Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με την Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών μοίρασαν 234 ζεύγη καινούργιων παπουτσιών ιδιωτικής εταιρίας χορηγού σε παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γεώργιος Πετάκος και το προσωπικό της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής συνεργάστηκαν άψογα με την εθελοντική ομάδα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας προθυμίας και αγάπης με μοναδικό στόχο να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας που διαβιούν δύσκολα.

Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής παράλληλα με τις δικές της καθημερινές προσπάθειες, προσπαθεί να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα εθελοντικής προσφοράς προερχόμενης από δημότες, φορείς και επιχειρήσεις της περιοχής μας.Οι ανάγκες αυξάνονται καθημερινά και σε αυτή τη συγκυρία η στήριξη και η προσφορά όλων είναι απαραίτητη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» για τη χορηγία παπουτσιών της ιδιωτικής εταιρείας για τα παιδιά των δικαιούχων οικογενειών  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αχαρνών. Ευελπιστούμε στην συνέχιση της άψογης συνεργασίας μας, και ευχόμαστε Υγεία και Ειρήνη σε  όλο τον κόσμο», ήταν το μήνυμα που απέστειλε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής στο περιθώριο της πραγματοποιηθείσας δράσης.

Η συγκεκριμένη δράση δείχνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο πως όσα πολλοί από εμάς θεωρούμε δεδομένα στη καθημερινότητα μας, δεν είναι για άλλους συμπολίτες μας. Αυτό επίσης καταδεικνύει την αναγκαιότητα και της ελάχιστης συνδρομής που θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να έχει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας και κυρίως ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, όπως τα παιδιά.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024