Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Ζητάει συγγνώμη για την ποιότητα των προϊόντων που μοίρασε στους άπορους

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Ζητάει συγγνώμη για την ποιότητα των προϊόντων που μοίρασε στους άπορους

Στην Αγία Βαρβάρα στις 10 Φεβρουαρίου μοίρασαν τρόφιμα και άλλα είδη σε δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ. Σήμερα ζήτησαν συγγνώμη γιατί δεν έλεγξαν την ποιότητα των προϊόντων που μοίρασαν μετά τις διαμαρτυρίες των δικαιούχων για την ποιότητα αυτών.

Αγία Βαρβάρα 14 Φεβρουαρίου 2022. Ο Δήμος απολογείται για την κακή ποιότητα των προϊόντων που διανεμήθηκαν στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, των οποίων οι δικαιούχοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, δηλαδή είναι  φτωχοί άνθρωποι.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Βαρβάρας με απολογητικό αλλά καθόλου διευκρινιστικό ύφος, έστρεψε το ενδιαφέρον στον ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αττικής) επειδή παρέδωσε τα προϊόντα συσκευασμένα.

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δεν πραγματοποίησε τον απαιτούμενο έλεγχο  των προϊόντων όπως παραδέχθηκε με συνέπεια να ζητήσει συγγνώμη για την ποιότητα αυτών. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μετά την πρόσφατη διανομή ειδών στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ στις 10 Φεβρουαρίου 2022, ο δήμος μας δέχθηκε παράπονα πολιτών για την ποιότητα των προϊόντων που διανεμήθηκαν. Η διανομή αυτή ήταν έκτακτη, αφορούσε στα τελευταία αδιάθετα προϊόντα του προηγούμενου διαγωνισμού του ΑΣΔΑ και έφτασαν στον δήμο μας συσκευασμένα, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου.

Ζητούμε συγγνώμη από τους πολίτες και με την παρούσα ανακοίνωση τους ενημερώνουμε ότι προτιθέμεθα να ανταλλάξουμε τα κακής ποιότητας προϊόντα με νέα, κατόπιν συνεννόησης με το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας».

Ντροπή για το Κορωπί-Σακούλες με τρόφιμα για φτωχούς πάνω στο δρόμο και σε παλέτες

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024