Ο Αναστάσιος Ράμμος μια μέρα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής που παρουσιάζει μίλησε για την εμπειρία του στον ρόλο του παρουσιαστή.
Ο ίδιος μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και κατάφερε να την ξαφνιάσει.
Αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος ανέφερε: «Του Νίκου Κοκλώνη νομίζω ήταν η ιδέα για να παρουσιάσω εγώ. Ήταν μεγάλο ρίσκο γιατί εγώ φοβήθηκα στην αρχή, είχα πολύ άγχος. Στο δεύτερο επεισόδιο ήμουν πιο cool».
Και ζήτησε από τη Ναταλία να του γράψει ένα τραγούδι.
«Μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή σου», του απάντησε εκείνη, με τον Αναστάσιο Ράμμο να της προτείνει να πάει στο παιχνίδι. Η παρουσιάστρια ενώ έδειξε ότι αιφνιδιάστηκε, στη συνέχεια ανέφερε: «αν δεν έχει κατσαρίδες θα έρθω….».
Ο τραγουδιστής προχώρησε την πρόταση ένα βήμα παραπάνω και της ζήτησε να πάει ζευγάρι με την Άννα Βίσση.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας