Ρένος Χαραλαμπίδης για Ρουβά: « Σίγουρα δεν ήθελε να κάνει κακό, αλλά ήταν μια αυτοκτονική δήλωση»
«Καλά θα κάνουμε να μην είμαστε επιθετικοί αλλά σκεπτικοί», είπε ο ηθοποιός
Ο ηθοποιός υποστήριξε πως ο Σάκης Ρουβάς μάλλον μπερδεύτηκε και πως οι δηλώσεις του ήταν «αυτοκτονικές», ενώ παράλληλα τόνισε πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το αν κάποιος έχει ή όχι ταλέντο και να ασχοληθούμε με τους λόγους για τους οποίους είναι υπόδικος.
«Ήταν μια αυτοκτονική δήλωση»
«Αν κάποιος, όπως ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει προσωπικές απόψεις που είναι προκλητικές, καλά θα κάνουμε να μην είμαστε επιθετικοί αλλά σκεπτικοί. Προσπάθησα εκ του μακρόθεν να τον ψυχολογήσω, είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος μπερδεύτηκε. Σίγουρα δεν ήθελε να κάνει κακό. Ήταν μια αυτοκτονική δήλωση.
Ο Σάκης Ρουβάς παρασύρθηκε από κάτι που μόνο αυτός ξέρει. Το να υπερασπιστούμε τον Λιγνάδη γιατί ζει μια κόλαση, είναι σαν να λέμε ότι κάποιον που σκοτώνει τον πατέρα του τον λυπόμαστε γιατί είναι ορφανός.
Δεν είναι σωστό σε θέματα που αφορούν την εγκληματικότητα να αναμειγνύουμε θέματα που αφορούν την τέχνη. Έχουμε περιπτώσεις εγκληματιών είτε είναι καλλιτέχνες είτε όχι ή τελοσπάντων ακόμα και αν δε μπορούμε να πούμε εγκληματίες, ανθρώπων που είναι υπόδικοι για εγκληματικές πράξεις. Ας αφήσουμε στην άκρη τη δουλειά μας, την τέχνη μας, το ταλέντο που υπάρχει ή δεν υπάρχει. Τώρα μιλάμε καθαρά για ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για εγκληματικές πράξεις» είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.
Δείτε το βίντεο
- Για ανθρωποκτονία διώκεται ο Έλληνας που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον ελεγκτή στη Γερμανία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους στο ΣΕΦ για το… νέο σερί
- Versace: Με τον Βέλγο οραματιστή Pieter Mulier στο τιμόνι ξεκινάει νέο κεφάλαιο – Το ρίσκο
- Χιλή: Ο ακροδεξιός εκλεγμένος πρόεδρος Καστ θέλει να «εμπνευστεί» από Μελόνι, Όρμπαν και Μιλέι
- 6 Φεβρουαρίου 2026: Η ημερομηνία που κανείς δεν προσέxει, αλλά ξαναβάζει τον κόσμο στον εφιάλτη
- Κίνηση: Διακοπή κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας λόγω τροχαίου
- Ιταλικό στυλ στη Βραζιλία: Αντσελότι και Καναβάρο συναντήθηκαν στο Ρίο
- Στο ψυχιατρείο μπαινόβγαινε η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε βόμβες σε φίλους και συγγενείς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)











































![Ακίνητα: Πώς το Μετρό εκτοξεύει τα… ενοίκια [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/akinita1-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442