Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προστασία των ζώων: Στο Δήμο Φυλής όλοι θα ξέρουν

Προστασία των ζώων: Στο Δήμο Φυλής όλοι θα ξέρουν

Στο Δήμο Φυλής αποφάσισαν να πληροφορήσουν τους δημότες για την αναγκαιότητα προστασίας των ζώων αποφασίζοντας να ενημερώσουν άπαντες αποστέλλοντας το σχετικό φυλλάδιο με κάθε λογαριασμό ύδρευσης το οποίο και σας παρουσιάζουμε.

Ένα καλαίσθητο φυλλάδιο, με οδηγίες για την προστασία των ζώων, κυκλοφόρησε, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Γιώργου Αβράμη, η αρμόδια υπηρεσία στο Δήμο Φυλής.

Στο φυλλάδιο, που διακρίνεται για τον απλό και τον εύληπτο τρόπο των συμβουλών που παρέχει, αναφέρονται ως κοινωνικές προτεραιότητες η υιοθεσία, η στείρωση και η ηλεκτρονική σήμανση (τσιπάριασμα) των αδέσποτων.

Δίνονται επίσης συμβουλές για τη φροντίδα και την κοινωνικοποίηση των δεσποζόμενων, αλλά και για τις ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές απέναντι στα ζώα.

Σκοπός του Δήμου είναι να μπει το φυλλάδιο σε κάθε σπίτι και για το σκοπό αυτό, σε πρώτη φάση, θα επισυναφθεί στους λογαριασμούς ύδρευσης.

Η δράση, που αποτελεί συνέχεια προηγούμενων, κινείται στο πλαίσιο της γενικής κατεύθυνσης του Δημάρχου Χρήστου Παππού για την προστασία των ζώων. Θα συνεχιστεί με άλλες, σε συνεργασία, πάντα, με τις φιλοζωικές οργανώσεις και τους φιλόζωους συνδημότες μας.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024