Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Φυλής - Μέριμνα για τα ζώα

Δήμος Φυλής – Μέριμνα για τα ζώα

Ο Δήμος Φυλής προέβη σε μια δράση που αποδείχθηκε σωτήρια για τους κτηνοτρόφους, τα ελάφια και τα αδέσποτα ζωάκια κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης στη Πάρνηθα και σε άλλες τοποθεσίες στην ευρύτερη περιοχή

Μέριμνα επεφύλαξε τις μέρες της κακοκαιρίας ο Δήμος Φυλής για τα αδέσποτα ζώα, τα ελάφια της Πάρνηθας και τους κτηνοτρόφους της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χασιάς Διονύσης Βλάχος αλλά και τα μέλη της Διοίκησης που συμμετείχαν στον εκχιονισμό, βρέθηκαν σε κομβικά δύσβατα σημεία σίτισης αδέσποτων ζώων αλλά και σε σημεία της Δυτικής Πάρνηθας,  που αποτελούν καταφύγιο για ελάφια.

Ταυτόχρονα οι Γιώργος Αβράμης και Διονύσης Βλάχος με την ουσιαστική συμβολή εργαζομένων του Δήμου Φυλής, επισκέφθηκαν όλους της Κτηνοτρόφους της Χασιάς και τους παρέδωσαν τροφή για τα ζώα τους.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ουσιαστική στην φροντίδα της σίτισης των αδέσποτων ζώων υπήρξε η διαχρονική και συνεπής συμβολή των ανθρώπων, Φιλοζωϊκών Συλλόγων του τόπου.

Η δράση θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια των καιρικών φαινομένων, όπως μας διαβεβαιώνουν. Μπορεί λοιπόν να κυριάρχησαν οι δυσάρεστες ειδήσεις στο διάστημα των έντονων καιρικών φαινομένων και πράγματι κυρίως τέτοιες υπήρχαν, καλό θα ήταν ωστόσο να αναφέρουμε και πρωτοβουλίες που ξεχώρισαν για το ουσιαστικό τους αποτύπωμα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024