Με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης θυμήθηκε την επέτειο του θανάτου του Σάκη Μπουλά που αυτές τις μέρες συμπληρώνει 8 χρόνια.
Ο Δαδακαρίδης ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Σάκη Μπουλά, να χαμογελάει και έγραψε: «Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν …. 8 χρόνια φίλε».
Πρόκειται για στοίχο από το γνωστό τραγούδι «Φλασάκι» που είχε γράψει ο ίδιος ο Σάκης Μπουλάς και είχε τραγουδήσει με επιτυχία και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον Διονύση Τσακνή.
Ο Σάκης Μπουλάς πέθανε στις 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο από καρκίνο του πνεύμονα. Ο θάνατός του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση. Στην κηδεία του παρέστησαν πολλές προσωπικότητες της υποκριτικής, της μουσικής σκηνής, αλλά και απλός κόσμος.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.