Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Να μιλήσει ο ίδιος ο Χαϊκάλης για τις πράξεις του

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Να μιλήσει ο ίδιος ο Χαϊκάλης για τις πράξεις του

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλάει για τον τηλεοπτικό του πατέρα και τις καταγγελίες εναντίον του

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή, την πρόταση που είχε για reality, αλλά και το MeToo και τις καταγγελίες εναντίον συναδέλφων του.

«Ακόμα ντρέπομαι, αισθάνομαι…κάτι με την αναγνωρισιμότητα», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ μιλώντας για την προσωπική του ζωή σημείωσε ότι «Η ζωή μου είναι ζωή μου. Δεν είμαι “στρείδι” με την προσωπική μου ζωή, αλλά φοβάμαι να την αφήσω μετέωρη στο πουθενά».

«Την πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν έβλεπα εμένα αλλά τον πατέρα μου, για την αντίδρασή του. Για το “Έτερος εγώ” ο πατέρας μου είπε “πάρα πολύ ωραίο, καμιά κωμωδία δεν θα κάνετε;», ανέφερε ο ίδιος.

«Δεν περίμενα ποτέ να είμαι εδώ σήμερα, να μου δοθούν τόσο σημαντικές ευκαιρίες και να γνωρίσω τόσο σημαντικούς ανθρώπους», είπε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ενώ αναφορικά με συναδέλφους του που έχουν φύγει από τη ζωή ανέφερε ότι «Και ο Σάκης Μπουλάς και όλοι που έχουν “φύγει” μου λείπουν».

«Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι για αυτό τον ρόλο», εξήγησε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ αναφορικά με όσα κάνει στον ελεύθερο χρόνο του αποκάλυψε ότι «Μαγειρεύω συνέχεια, είναι δικό μου “κουσούρι”, είμαι Ρατατούης, μου αρέσει πολύ».

Μιλώντας για το αν έχει δεχτεί κάποια πρόταση από reality show, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης αποκάλυψε ότι «Δε μου έχουν πει να πάω στο Survivor, μου έχουν προτείνει ταξιδιωτική εκπομπή με την μηχανή. Πριν πολλά χρόνια υπήρχε μια πρόταση για reality».

Αναφερόμενος στο ελληνικό MeToo και σε καταγγελίες που έχουν γίνει για συναδέλφους του με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε ότι «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παύλο Χαϊκάλη, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του. Το “50-50” ήταν μια μαγική σειρά. Τι συμβαίνει φεύγοντας από εδώ δεν το γνωρίζω. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει κακό σε κάποιον και να πούμε μπράβο. Το να τσακωθείς το καταλαβαίνω».

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024