
Ο Κώστας Μακεδόνας κάνει μουσικές «ορθοπεταλιές» στο Σπίτι με το MEGA
Ο σπουδαίος ερμηνευτής με τις δεκάδες επιτυχίες κάνει αναδρομή στην πορεία του που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και συναντάει στη σκηνή καλούς του φίλους
Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα σε μια βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις.
Ο σπουδαίος ερμηνευτής με τις δεκάδες επιτυχίες κάνει αναδρομή στην πορεία του που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και συναντάει στη σκηνή καλούς του φίλους.
Η Κατερίνα Κούκα, η Μαρίζα Ρίζου, οι Onirama, η Πολυξένη Καράκογλου, η Σαββέρια Μαργιολά, η Ασπασία Στρατηγού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου συμπράττουν με τον Κώστα Μακεδόνα σε μεγάλες του επιτυχίες. Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως: «Μόνο μια φορά», «Αντικριστά», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Το ποδήλατο», «Τα πλοία της γραμμής» και «Το σημάδι του Θεού», που ακούγεται στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς».
Σε μια συγκινητική στιγμή, ο Κώστας Μακεδόνας συναντά, μέσω Skype, τον Σταμάτη Κραουνάκη, στον οποίο οφείλει το ξεκίνημά του στο τραγούδι. Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελισάβετ Μουτάφη.
- Τέλος ο Πύργος Τραμπ στην Αυστραλία
- Euroleague: Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final Four
- Γιορτή σήμερα 14 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]
- Ο Αντώνης Ρέμος μάς ταξίδεψε μέσα από το «Αλ Τσαντιρι Νιούζ» – Η ανατριχιαστική στιγμή με την Μαρινέλλα
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 81-64: Έχασε και αποκλείστηκε από το Final Four







