Συνταξιδιώτες του στο υπέροχο μουσικό ταξίδι θα είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες, όπως η Κατερίνα Κούκα, η Μαρίζα Ρίζου, οι Onirama, η Πολυξένη Καράκογλου και πολλοί άλλοι.
Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα.
O αγαπημένος ερμηνευτής προσκαλεί τους τηλεθεατές του MEGA σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με πλειάδα καλεσμένων και πολλές εκπλήξεις.
Ο Κώστας Μακεδόνας, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα φωνής, κάνει αναδρομή στην πορεία του που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και συναντάει στη σκηνή καλούς του φίλους.
Η Κατερίνα Κούκα, η Μαρίζα Ρίζου, οι Onirama, η Πολυξένη Καράκογλου, η Σαββέρια Μαργιολά, η Ασπασία Στρατηγού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου συμπράττουν με τον Κώστα Μακεδόνα σε μεγάλες του επιτυχίες.
Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως: «Μόνο μια φορά», «Αντικριστά», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Το ποδήλατο», «Τα πλοία της γραμμής» και «Το σημάδι του Θεού», που ακούγεται στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς».
Σε μια συγκινητική στιγμή, ο Κώστας Μακεδόνας συναντά, μέσω Skype, τον Σταμάτη Κραουνάκη, στον οποίο οφείλει το ξεκίνημά του στο τραγούδι.
Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελισάβετ Μουτάφη.
Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με «κυβερνήτη» τον Κώστα Μακεδόνα έρχεται το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.