Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το MEGA: Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς μιλούν για όσα θα δούμε το Σάββατο

Σπίτι με το MEGA: Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς μιλούν για όσα θα δούμε το Σάββατο

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με «κυβερνήτη» τον Κώστα Μακεδόνα και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους έρχεται το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 22:00 στο Σπίτι με το MEGA

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα. O αγαπημένος ερμηνευτής προσκαλεί τους τηλεθεατές του MEGA σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με πλειάδα καλεσμένων και πολλές εκπλήξεις.
Ο Κώστας Μακεδόνας, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα φωνής, κάνει αναδρομή στην πορεία του που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και συναντάει στη σκηνή καλούς του φίλους.

Η Κατερίνα Κούκα, η Μαρίζα Ρίζου, οι Onirama, η Πολυξένη Καράκογλου, η Σαββέρια Μαργιολά, η Ασπασία Στρατηγού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου συμπράττουν με τον Κώστα Μακεδόνα σε μεγάλες του επιτυχίες.

Τι δήλωσαν οι καλλιτέχνες για την μαγική βραδιά;

Αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε ο ίδιος ο Κώστας Μακεδόνας: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Γυρίσαμε 33 χρόνια πίσω, στην αρχή της δισκογραφικής μου πορείας, λέμε τραγούδια αγαπημένα, που έχουν γράψει σπουδαίοι δημιουργοί»

Το «Μόνο μια φορά», το «Ποδήλατο» και «Το πλοίο της γραμμής» είναι τα τρία τραγούδια που ξεχωρίζει από ολόκληρη την καριέρα του.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Ελισάβετ Μουτάφη δήλωσε: «Ο Κώστας Μακεδόνας είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και πολύ φίλος μου», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει μια εκπομπή στην τηλεόραση.

Η Κατερίνα Κούκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μακεδόνα και θυμήθηκε παλαιότερες συνεργασίες τους λέγοντας: «Ήμασταν παιδιά όταν γνωριστήκαμε. Σημασία έχει τι απομένει και αυτή η σχέση είναι ανεξίτηλη στον χρόνο», είπε η τραγουδίστρια.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε συγκινημένη: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πόσο χαρούμενη είμαι και πόσο με τίμησε ο Κωστής, όπως τον λέω εγώ, να τραγουδήσω μαζί του. Έχει πολύ χιούμορ και είναι και πολύ καλός ηθοποιός.»

Η Σαββέρια Μαργιόλα με την σειρά της μίλησε για την φιλία της με τον Κώστα Μακεδόνα και η Ασπασία Στρατηγού μίλησε για την συνεργασία της μαζί του.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024