Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντελής Παντελίδης: Σκληρή κριτική στην οικογένειά του από στενό συνεργάτη του

Παντελής Παντελίδης: Σκληρή κριτική στην οικογένειά του από στενό συνεργάτη του

Ο στενός συνεργάτης και φίλος του Παντελή Παντελίδη μίλησε για την ώρα που έμαθε τα δυσάρεστα νέα

Ο Ρουσέττος Δημητρόγλου, μαέστρος και στενός συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης του και κάνει σκληρή κριτική στην οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Ο μουσικός μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και αποκάλυψε ότι δεν έχει καμιά σχέση με την οικογένεια του πρώην φίλου και συνεργάτη του. Ο λόγος όπως είπε είναι το γεγονός πως δεν συμφωνεί καθόλου με τον τρόπο διαχείρισης της πνευματικής περιουσίας του τραγουδιστή και με το πως κυκλοφορούσαν τα τραγούδια του.

«Δεν μου έγινε καμιά πρόταση για να συνεργαστώ με τον αδερφό του Παντελίδη. Δεν είχα σχέση μαζί τους. Και ένα εκατομμύριο ευρώ να μου έδιναν δεν θα το έκανα. Μετά την απώλεια του Παντελίδη, η όλη η κατάσταση δεν μου άρεσε από την οικογένειά του ή την δισκογραφική, έκανα το “Θυμάμαι” και σταμάτησα. Έβγαιναν όλη την ώρα τραγούδια από έναν άνθρωπο που έχει χαθεί. Δεν μου άρεσε όπως έγινε και το σχεδίασαν. Ας έβγαινε ένα cd αφιέρωμα και τέλος. Τα τραγούδια που μου είχαν δώσει εμένα να φτιάξω δεν είχαν καθαρή την κινηματογράφιση της φωνής» ανέφερε για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ο Ρουσέττος Δημητρόγλου.

Σε άλλο σημείο, ο μαέστρος και φίλος του αδικοχαμένου τραγουδιστή αναφέρθηκε και στην τελευταία συναυλία που είχαν κάνει στην Κύπρο αλλά και τον σάλο που είχε δημιουργηθεί  με τον στίχο «γκόμενα στα κατεχόμενα».

«Ο στίχος με την “γκόμενα στα κατεχόμενα” . Η τελευταία συναυλία ήταν στην Κύπρο. Το είχαμε τραγουδήσει μπροστά στους Κύπριους, και είχε δει ότι οι αντιδράσεις ήταν καλές. Αισθανόταν πολύ άσχημα γιατί άλλα έλεγε το τραγούδι και αλλιώς το ερμήνευσαν οι πρωινές εκπομπές. Έφτιαξαν μια εκδοχή δική τους. Ήταν πολύ άσχημα εκείνη την εβδομάδα. Πενθούσε μέσα του… Όλα τα κανάλια έλεγαν ψεύδη για σένα και για την πατρίαδα του. Ο Παντελής, ήταν στρατιωτικός και αγαπούσε την πατρίδα του. Σίγουρα, το έριξε ψυχολογικά λίγο πριν φύγει για την ζωή. Ήταν ψέμματα για να πουλήσουν αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις εκπομπές και θα έπρεπε να ντρέπονται. Έχουν μερίδιο ευθύνης γιατί η ψυχολογία του δεν ήταν καλή και δεν είχε καθαρό μυαλό».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024