Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολες ώρες για τον Σανκαρέ στην Τουρκία - Ζήτησε βοήθεια μέσω της L'Équipe

Δύσκολες ώρες για τον Σανκαρέ στην Τουρκία – Ζήτησε βοήθεια μέσω της L’Équipe

Ο παλαιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιουνούς Σανκαρέ έχασε τη θέση του στη νέα του ομάδα έξι μήνες μετά την ένταξή του σε αυτήν, ενώ η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του έχει διακοπεί και ο πρόεδρος τον απειλεί ακόμα και με το να του στείλει οπαδούς της ομάδας στο σπίτι

Τα όσα δυσάρεστα και απειλητικά βιώνει αγωνιζόμενος σε ομάδα της Τουρκίας ο παλαιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιουνούς Σανκαρέ τον ώθησαν στο να ζητήσει βοήθεια από τη διεθνούς φήμης γαλλική εφημερίδα L’Équipe.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της L’Équipe, ο διεθνής σενεγαλέζος μέσος, που πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στην τουρκική ομάδα Γκιρέσουνσπορ, έχασε τη θέση του στη νέα του ομάδα έξι μήνες μετά την ένταξή του σε αυτήν, ενώ η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του έχει διακοπεί και ο πρόεδρος τον απειλεί ακόμα και με το να του στείλει οπαδούς της ομάδας στο σπίτι.

Ο ίδιος ο Σανκαρέ δήλωσε τα εξής: «Ανησυχώ πραγματικά για την ασφάλειά μου. Αυτήν τη στιγμή είμαι στο αυτοκίνητό μου ακόμα, για να μπορώ να φορτίζω το τηλέφωνό μου, επειδή μου άδειασαν το σπίτι και κόπηκε το ρεύμα και το ίντερνετ στο χώρο μου. Απειλείται η ασφάλειά μου. Ύστερα από ένα ματς όλα άλλαξαν, δεν έπαιξα ξανά και λίγο μετά ξεκίνησαν να μου βάζουν κάποια γελοία πρόστιμα. Έμεινα σιωπηλός.  Τελικά, μου ζήτησαν να μειώσω το μισθό μου. Δε δέχτηκα και ο πρόεδρος με απείλησε λέγοντάς μου: να ξέρεις ότι δύσκολα μπορώ να κρατήσω τους οπαδούς μας. Αν σου συμβεί κάτι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα».

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024