Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που ξάφνιασε τους παίκτες
«Πάγωσαν» όλοι για όσα έμαθαν Survivor!
Η ομάδα που έχασε το σημερινό αγώνισμα ασυλίας ήταν αυτή των κόκκινων οι οποίοι στο συμβούλιο του νησιού έπρεπε να υποδείξουν έναν από τους συμπαίκτες τους – πλην της Βρισηίδας που είχε την ατομική ασυλία – ως υποψήφιο προς αποχώρηση.
Σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής του Survivor, βάση των στατιστικών, για τους Μαχητές οι τρεις πρώτοι παίκτες είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Σοφιάννα Αβραμάκη. Όσον αφορά, δε, τους Διάσημους εκεί στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Άρης Σοϊλέδηςκαι ακολουθούν Βρισηίδα Ανδριώτου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.
Οι Κόκκινοι ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον τάκο θα βρεθεί η Αθηνά Ευμορφιάδη.
Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε όμως ότι θα βγει και δεύτερος υποψήφιος από την ομάδα των κόκκινων και έτσι η ομάδα θα βγάλει δύο υποψήφιους από την κάλπη.
Η ομάδα των Διάσημων ψήφισε ξανά και μαζί με την Αθηνά Ευμορφιάδη υποψήφια βγήκε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου 5 ψήφους
Αυτή τη φορά οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την δεύτερη τελικά να είναι και εκείνη αναδείχθηκε ως δεύτερη υποψήφια.
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ύπαιθρο
- Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του «The Devil Wears Prada 2» στο Λονδίνο
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 43χρονης Ελευθερίας – Η εμμονή του δράστη και το GPS στο αυτοκίνητό της
- Έτσι γιόρτασε το Ισραήλ την Ημέρα Ανεξαρτησίας – Τίμησε τον ραβίνο που ζήτησε ισοπέδωση της Γάζας

