Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν πλήγωσαν το θέατρο όσα ακούστηκαν γύρω από το #metoo»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν πλήγωσαν το θέατρο όσα ακούστηκαν γύρω από το #metoo»

Ο ηθοποιός μίλησε για το κίνημα και τόνισε ότι «είναι η στιγμή που θα πρέπει να κοιτάξουμε λίγο και τους εαυτούς μας στον καθρέφτη».

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη!» ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο, την πίστη του στον Θεό και τη συνεργασία που είχε με την Χάρις Αλεξίου.

Αρχικά αναφέρθηκε στην παράσταση «Νιζίνσκι, Η προφητεία της φωτιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί και σημείωσε: «Όλοι οι ρόλοι είναι δύσκολοι αλλά για μένα έχει πολύ ενδιαφέρον να ανακαλύψω την περσόνα του Νιζίνσκι».

Για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο Δάσκαλος», που έρχεται στο MEGA και συμμετέχει, σημείωσε: «Στη σειρά υποδύομαι έναν από τους γιατρούς του νησιού και έχω μια προσωπική ιστορία από το καστ. Ο Χριστόφορος είναι στην καλύτερη φάση του και συγγραφικά και σκηνοθετικά και ερμηνευτικά».

Η συνεργασία με την Χάρις Αλεξίου

Μάλιστα, έκανε ειδική μνεία στη συνεργασία του με την Χάρις Αλεξίου. «Είχαμε κοινές λήψεις με την Χαρούλα και ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για μένα. Η Χαρούλα είναι ένας θρύλος για την Ελλάδα. Ήταν ήρεμη, δοτική και έκανε τη δουλειά σαν να τη γνώριζε πολλά χρόνια».

Στη συνέχεια, ο Αντίνοος Αλμπάνης, μίλησε για τον καρκίνο που πέρασε και τον οποίο δεν έκρυψε. Ο ίδιος τόνισε ότι θα ξαναμιλούσε ανοιχτά για το θέμα της υγείας του και υπογράμμισε ότι το να ακούς ότι έχεις κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο.

«Είναι η στιγμή που λες «τώρα τι;». Που δεν ξέρεις αν αυτό θα πάει καλά ή δεν θα πάει. Αν θα υπάρχει ζωή. Μου είχαν πει πως είναι από τις περιπτώσεις των καρκίνων που είναι θεραπεύσιμος. Στο στάδιο που ήμουν ήταν διαχειρίσιμο. Όλα ήταν υπέρ μου. Θα πρέπει όμως να κλείσω μια πενταετία για να πω ότι κάπως ηρεμώ», εξομολογήθηκε.

«Κάθε πρωί που ξυπνάω νιώθω καλά. Για μένα ένα πράγμα έχει πια μεγάλη σημασία… Η αξία βρίσκεται στο σήμερα, στο τώρα, στο εδώ. Δεν κάνω μακροπρόθεσμα όνειρα κοιτάζω πολύ κοντινά. Αυτό που σκέφτομαι είναι πότε θα έρθει το Πάσχα, να πάω στους δικούς μου στην Εύβοια», παραδέχτηκε.

Όσο για το αν πιστεύει στον Θεό;

«Πιστεύω στον Θεό», απάντησε.

Ακόμη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο #metoo. «Δεν θεωρώ ότι όσα ακούστηκαν γύρω από το θέμα του #metoo πλήγωσαν τον χώρο μας. Το θέατρο υπάρχει πάρα πολλά χρόνια και δε νομίζω ότι μπορεί να πληγεί από κανένα σκάνδαλο», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Είναι η στιγμή που θα πρέπει να κοιτάξουμε λίγο και τους εαυτούς μας στον καθρέφτη γιατί κακά τα ψέματα, δεν είμαστε όλοι τα καλύτερα παιδιά. Εύχομαι και ελπίζω αυτό το κίνημα να απλωθεί σε όλα τα επαγγέλματα».

Για το δημόσιο ξέσπασμα κατά του Βαλάντη, τόνισε: Έτυχε να είμαι στο σπίτι και να παίζει το Survivor. Κάποια στιγμή είδα την κοπέλα στην οποία αναφερόταν ο εν λόγω κύριο να κλαίει με αναφιλητά. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και όταν κατάλαβα θύμωσα τόσο πολύ που έπιασα τον εαυτό μου να μην μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Ο τρόπος που της μίλησε ήταν ταπεινωτικός. Ήθελε να της πει κάτι άλλο και χρησιμοποίησε το θέμα της αρρώστιας της».

«Πρέπει να είναι σαφές στον κόσμο. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε την αρρώστια για ξεφτιλίσουμε και να ταπεινώσουμε κανέναν. Αυτό πρέπει να τελειώσει», είπε.

Επίσης, αποκάλυψε ότι φοβάται φρικτά το θάνατο, τις αρρώστιες και τη μοναξιά. Έχει για συντροφιά το σκυλί του και χαίρεται για την επιλογή να το έχει μαζί του.

«Πιστεύω πάντα στη στιγμή. Όλα θα γίνουν τη στιγμή που πρέπει να γίνουν», κατέληξε.

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024