Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντίνοος Αλμπάνης - Ο καρκίνος δεν είναι ταμπού - Μπορεί να ξεπεραστεί

Αντίνοος Αλμπάνης – Ο καρκίνος δεν είναι ταμπού – Μπορεί να ξεπεραστεί

«Η ζωή είναι ένα μεγάλο πλάνο. Ναι, θα πονάω αλλά θα σφίξω τα δόντια και θα πάω παρακάτω», τονίζει ο ηθοποιός μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του.

Στον καναπέ του «Τι Λες Τώρα!» έκατσε το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που συμμετέχει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο Δάσκαλος», που έρχεται στο MEGA αναφέρθηκε στα γυρίσματα στους Παξούς, τα οποία ολοκληρώθηκαν και αποκάλυψε ότι έσβησε όλα τα σενάρια που είχε στις συσκευές του για να μην διαρρεύσει το σενάριο.

Επίσης, μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια που βίωσε με τον καρκίνο τον οποίο «πάλεψε» στα ίσα και κατάφερε να τον κερδίσει.

«Υποδύομαι τον γιατρό. Η συνεργασία με τον Χριστόφορο είναι πολύ όμορφη. Έχει εμπειρία στην τηλεόραση και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει», υπογράμμισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Με τη σειρά θα προτείνουμε κάτι που είναι πολύ όμορφο και προσεγμένο στη λεπτομέρεια. Είναι μια ακριβή παραγωγή και κάνω τον σταυρό μου για να πάει καλά ώστε να γίνουν κι άλλες τέτοιες παραγωγές. Είναι ωραίο να μπορείς να δουλεύεις κάτω από τέτοιες συνθήκες».

Σε ερώτηση γιατί δεν υποκρίνεται ζεν πρεμιέ, ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκρίθηκε: «Δεν παίζω ρόλους ζεν πρεμιέ. Είναι βαρετοί ρόλοι. Σε αυτούς περιφέρεις την ομορφάδα σου. Πόσο να την περιφέρεις; Θες να παίξεις και να έχεις έναν ρόλο που να έχει νόημα. Να έχεις να πεις κάτι, να αφηγηθείς μια ιστορία. Το να κάνεις τον ωραίο δεν έχει καμία σημασία».

Είναι ερωτευμένος;

«Είμαι σε μια όμορφη φάση της ζωής μου. Ήρεμα, όμορφα και καλά», είπε αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

«Είπα στον εαυτό μου την αλήθεια. Ότι δεν μπορεί αυτή η ζωή να πάει έτσι. Να είμαι μόνος και εργένης και να είμαι αυτάρκης. Το μαζί είναι αυτό που έχει σημασία. Να μοιραζόμαστε, να κάνουμε υποχωρήσεις».

«Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να περνάει τις δυσκολίες αυτής της ζωής μόνος του. Ο καθένας αποφασίζει πως θα πορευτεί. Θέλω να είμαι πιο κοντά στους ανθρώπους», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι παλαιότερα δεν ήταν έτσι και ότι άλλαξε στάση ζωής μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

«Μίλησα για το πρόβλημά μου για να πάρουν κουράγιο κάποιοι που μπορεί να ζορίζονται πολύ και φυσικά για να σταματήσει να είναι ταμπού ο καρκίνος. Δεν είναι. Έχει «χτυπήσει» πολλά σπίτια και όλες τις ηλικίες. Μπορεί να ξεπεραστεί. Η ζωή είναι ένα μεγάλο πλάνο. Ναι, θα πονάω αλλά θα σφίξω τα δόντια και θα πάω παρακάτω».

«Πια με ενδιαφέρει η ουσία της ζωής»

Για την παράσταση «Νιζίνσκι, Η προφητεία της φωτιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, σημείωσε: «Ο Νιζίνσκι είναι από τους μεγαλύτερους Ρώσους χορευτές. Είπα με χαρά το ναι όταν μου έγινε η πρόταση. Είναι ένας βασανισμένος άνθρωπος και για μένα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τον ψάξω και να δω τί ήταν αυτό που τον έκανε να ανεβαίνει στη σκηνή και να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας και πώς κατέληξε στην ψυχιατρική κλινική.

«Δεν είναι μια συμβατική παράσταση. Θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο το συναίσθημα. Το τι βίωνε ο καλλιτέχνης εκείνη την περίοδο του εγκλεισμού στο ψυχιατρείο», κατέληξε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024